torstai 19. tammikuuta 2012

Kaksi valmistaNämä värikkäät sukat valmistuivat muutama päivä sitten, oikein mukavat ja lämpimät.Tiistaina selvisin siitä ensimäisestä näyttötutkinnosta, vieläpä hyväksytysti :) Saa nähdä miten käy loppujen lopuksi, pysyykö ruksi tuossa ylimmässä ruudussa jatkossakin. 

Keskiviikkona menin maalaustunneille ja aloitin maalaamaan jälleen kerran yhdenlaista maalaismaisemaa. (Psst: siihen tulee myös lehmiä :) Taidanpa jatkaa sitä sunnuntaina vähän, että saan väripaletilta värit hyötykäyttöön. 

Seuraavalla kerralla pitäisi harjoitella/tehdä omakuva hiilellä. Niin että ensin mustaa kokonaan paperin ja siitä alkaa nostamaan valokohtia esiin ottamalla hiiltä pois hiilikumilla tai säämiskällä. 

Sitten pitäisi tehdä johonkin työhön sateenkaari.... ennen kuin aletaan (jo helmikuussa) elävää mallia piirtämään. Huh, kiirettä pitää :)  Taidankin yhdistää tuohon aloittamaani maalaismaisemaan sen sateenkaaren värit jollain lailla, jos onnistuisi.


3 kommenttia:

 1. Onnittelut hyväksytystä näyttötutkinnosta!!

  Tuo kuulostaa mielenkiintoiselta,
  tuo hiilityö...olisi kiva vähän nähdä sitä.
  Mukavaa loppuviikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut tutkinnosta, kauniin värikkäät sukat olet tehnyt,varmasti lämmittävät:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia sirpa! Jotkut olivat hiilityötä jo tehneet, se tuntui valmistuvan nopeasti, saapa nähdä saanko mittään aikaiseksi :) Jos onnistuu, voin laittaa tänne kuvan.

  Kiitoksia ritva!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)