tiistai 27. joulukuuta 2011

Ulkona myrsky


Tänään myrsky on mylläköinyt meilläpäin, onneksi mitään suurempia tuhoja ei ainakaan ole tässä lähettyvillä saanut aikaan. Toivottavasti muuallakin myrskyn jäljet saadaan pian korjattua ja sähköä talouksille. Yhdellä naapuripihalla on kuitenkin pihakeinu kellahtanut kumoon. Iltapäivällä alkoi vielä tulemaan lunta, eli melkoinen lumimyräkkä oli hetken aikaa, lunta tuli melkein vaakatasossa.Teillä ja pihoilla on paljon puista lentäneitä oksia...... tuo voisi olla vaikka linnunpesä, ehkä kuitenkin vain tuulenpesä, kasa oksia.Sisällä on kuitenkin vielä mukava tunnelmoida kynttilöiden ja tähden valossa. Monta päivää lomaa on jäljellä :)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin istutaan visusti sisällä ja kuunnellaan tuulen tuiverrusta ulkona, hui.

  VastaaPoista
 2. Tääläkin myrskyn jäjetnäkyvät,mutta ei lunta:)

  VastaaPoista
 3. Myrsky myllertää suomenmaata.Täällä lapissa 20 pakkas astetta juuri nyt.Mukavat tuokio kuvat.

  VastaaPoista
 4. Lumisia kuvia sieltä tänne mustan maan maisemiin! Istuttelin aamulla vielä ruusupuskia, jotka siirsin rakennustyömaan alta!
  Mukavia lomapäiviä sinulle, kaimaseni.

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä ollut lumimyräkkä. Täällä ei (onneksi) vielä. olin eilen haravoimassa tieltä pois juuri tuollaisia puusta pudonneita oksia, oli yksi järeämpikin joukossa. Haittaavat tiellä kävelemistä.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille kommenteista! Meillä tulee nyt märkää lunta, pitkin päivää on sadellut, aamulla oli jo monta senttiä tullut lisää. Tosi ihmeellinen talvi, että siellä etelämmässä keskellä talvea sulat maat, istutusta ja haravointia :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)