maanantai 5. joulukuuta 2011

Messutunnelmia


Viikonlopun MLL'n järjestämät Joulumessut takana sekä tämänpäiväinen työpäivä takana... Voin tunnustaa, että hieman väsyttää ja ihana että huomisaamuna saa nukkua pidempään :)
Tästä se alkoi lauantaiaamuna, kuvat on otettu kun kaikki saatiin laitettua valmiiksi ja myynti ei vielä ollut alkanut. Tämän jälkeen olikin asiakkaita koko ajan, välillä melkeinpä tungokseen asti.

Nuo ruukkuihin betoniin valamani "risupuut" toimivat hyvin korutelineinä. Muutamat myyjistäkin niitä kävi ihmettelemässä ja aikoivat ottaa idean käyttöön :) Muulloinhan nuo puut voivat olla esim. terassin koristeina kotona. Tosin autolla niitä on vähän hankala kuljettaa, taisi tullessa joku oksakin katketa, toivottavasti pieni, en vielä ole tarkemmin tutkinut asiaa.
Näissä kuvissa vähän sunnuntaiaamun tunnelmia tiskin takaa katsottuna. Kokonaiset kakut myytiin kaikki lauantaina, samoin paljon kaulakoruja, puu näyttääkin kovasti harventuneelta :) Onneksi itsellekin jäi muutamia suosikkikoruja käytettäväksi sentään. Punaisilla helmillä ja rannekoruilla olisi ollut enemmänkin kysyntää.Sunnuntaiksi vaihdettiin vähän järjestystäkin, laitettiin huovutetut tossut etualalle ja kas kummaa, niitähän alkoi mennä kaupaksi! Ihanalta aina tuntui kun joku löysi mieluisaa ostettavaa pöydästämme. Yhdet pikkuiset huopatossut lähtevät Japaniin saakka pienen tytön jalkoja lämmittämään :) Ja vaikka ei aina kauppoja tullutkaan, mukavaa oli jutustella ihmisten kanssa vaikkapa näistä käsitöistä. Ja varsinkin kivaa oli aina kun joku tuttu ihminen tuli käymään :) Mattotilauskin olisi tullut, mutta arvelin etten ennen joulua enää ehdi saada valkoista pyörylämattoa valmiiksi.

Paitsi paljon vielä kotiinkin tuotavaa, jäi myyjäisistä tänä vuonna kaiken kaikkiaan tosi hyvä mieli :)

Huomenna sitten sytytetään kynttilät juhlistamaan 94-vuotiasta Suomea ja katsellaan millaisia juhlapukuja näkyy juhlavastaanotolla :) Toivottelenkin kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää!

10 kommenttia:

 1. Oletpa sinä ahkeroinut!
  Joululeipomuksiakin jo paljolti. Kuinkahan minun käynee,mitään ei vielä leivottu eikä siivottu.Lahjapajassa vielä täysi kähy.
  Matti Korkialan ja sisarusten joulukonsertissa"Joulun paras lahja" olin illalla ja se viritti joulumieltä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita myyjäistavaroita ja ihanat pöydät.Olet kyllä ollut ahkera.Kiitos kommentista ja iloa loppuviikkoon..niin hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 3. En ihmettele yhtään, että esim. korusi kävivät
  kaupaksi. Ne ovat hienoja. Kakuista puhumattakaan.

  Kiitos ja Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin, Anja.♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä näyttää hyvältä. Joulumyyjäisistä aina ne parhaimmat löydöt tehdään ;)

  VastaaPoista
 5. Paljon olit ahkeroinut myyjäisiin myytävää! Kaunista myytävää ja makoista. Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Kauniita myyjäistavaroita,kyllä sinä olet ahkerinnut.Hyvää itsenäisyypäivää:)

  VastaaPoista
 7. SinikkaHelena, ihanaa on käydä joulukonserteissa, ne tuovat joulumieltä. Minulla taitaa olla vain perinteisesti kauneimmat joululaulut tilaisuudessa käynti.

  Kiitos Raija/A, blogipohjasi on todella kaunis!

  Kiitti sirpa, ihmiset tuntuivat tykkäävän värikkäistä koruista, hyvä niin :)

  Kiitos maiju, siellä oli niin paljon kaikenlaista tarjolla, kun itsekin kävin kiertelemässä.

  Paljon kiitoksia Sirkka, pitkän ajan kuluessa nuo käsityöt kertyneet ja tyttökin niitä tehnyt.

  Kiitoksia ritva, paljon oli, hyvä kun myyntipöytään mahtuivat :)

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 9. Tosi upean pöydän olit saanut aikaseksi,uskomatonta!!! Parastahan se tekijälle on, tyytyväiset asiakkaat ja ennen kaikkea ostajat. Nolottaa tämä oma laiskuus, tavaraa oli valmiina, mutku...mutku....;D

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia Riitta Sinikka :)

  Kiitos Maikku! Onhan siinä kovasti hommaa roudata tavaroita myyjäisiin ja takaisin... itse myyntityö siellä on kyllä kivaa :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)