keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Lunta alkoi tulemaan
Maanantaina satoi meilläkin täällä lunta ja hyvin se on pysynyt maassa ja oksilla.Paljon helpompaa on autollakin ajella töihin ja takaisin, kun on vähän valoisammat maisemat lumen ansiosta. Ei ihan "vanhasta muistista ja näppituntumalla" tarvi ajella.... no onhan toki autossa valot, mutta ilman heijastimia jalankulkijoita on ollut melkein mahdotonta havaita pimeästä.Ja mukava oli käydä kävelylenkilläkin koiran kanssa äsken tuolla lumimaisemassa, kun ei kovin liukastakaan ollut.Eilen itsenäisyyspäivänä kalenterin luukusta paljastui näin kiva kuva :)Jonain aamuna luukun takaa löytyi tinttejä ja kirjeitä joulupukille.... tänä aamuna paljastui jäkälää tuolle porolle :)

4 kommenttia:

 1. On kauniin valkoista kun on lunta,Ihanat kuvat sulla on kalenterissa:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita on lumikuvat! Tääkllä on yöllä satanut vähän myös, mutta ihan märkää lunta, kun on plussan puolella. Minä niin aina toivon, että ensilumi sataisi jäätyneeseen maahan hiljaa leijuen, mutta melkein se aina sataa tuollaisena märkänä pöperönä.
  Mukavaa viikon loppupuolta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita lumikuvia! Meidän vähäinen lumi on jo saanut kyytiä.
  Mukavaa viikonloppua, Anja.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän maisema kaunistuu ja valaistuu lumen myötä. Ainoa hankaluus on se mahdollinen liukkaus. Täältä on kaikki lumet hävinneet, vain vettä satelee, +3 astetta.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)