maanantai 26. joulukuuta 2011

Jouluna 2011Jo kuusi kynttilöitä on käynyt kukkimaan... ♫

Ja kilttinä olin minäkin ollut, lahjoista päätellen: yöpaita, tossut, ihanat muumisukat, kaksi oikein mieluista kirjaa ja suklaata..."Maalarin salkku". Tällaista puista tarvikesalkkua olen kaivannutkin. Taisin ääneen harmitella, kun näin Lidl'n mainoksessa tämän ja tiesin että kun sinne töiden jälkeen menee katsomaan, ei niitä kuitenkaan ole enää jäljellä. Nytpäs minulla on tällainen :) Tässä mallissa on myös tauluteline kannessa, eli voi käyttää maalaustelineenäkin.Oletin että tämä on pelkkä salkku/teline, mutta tämähän sisälsi paitsi pitkän rivin värejä (akryyli), myös siveltimiä, pari kynää ja väripaletin. Oikein tarpeellisia kaikki.Kun tässä lahjojen esittelyyn olen alkanut, niin laitan tänne vielä tämänkin työnantajalta ennen joulua saamani palvelusvuosilahjan (20-v). Koru on Ritva Pohjalaisen suunnittelema "Kesäpäivä" -sarjan kaulakoru. Ihana on, toivottavasti tulee joskus käytettyäkin :) Palvelusvuosilahjan saajat saavat tilata muutamasta vaihtoehdosta mieluisen, ja tämä oli kyllä ihan mieluinen valittavaksi.Sitten vähän erilainen paketti. Poika sai mm. tämän lautapelin joululahjaksi ja tätä on nyt pelattu moneen otteeseen. Tosi kiva peli :)


Peliin kuuluu autokortteja, puisia "lasti"palikoita, rahaa ja noppakuutioita. Peli on paitsi kivaa ajanvietettä, kehittää matematiikan taitojakin ja aiheuttaa aivojumppaa, kun pitää laskeskella vajaa- ja ylikuormat ja niistä perittävät sakkomaksut.
Tänään onkin  hänen 13-v syntymäpäivänsä, Onnea Janne! Kyselin toiveita synttärikakuksi ja sehän oli porkkanakakku. Onneksi löytyi pussi porkkanoita, ja sulatejuustoakin, jota meillä tuskin koskaan muuten on... liekö ollut ripaus joulun taikaa että nyt sattui olemaan :) 

Lisään vielä, jos jollekin tämä kakku on tuntematon, että kuorrutuksessa on toki muutakin kuin sulatejuustoa, eli tomusokeria, voita ja vanill.sokeria, siis makeaa.

3 kommenttia:

 1. Hyviä lahjoja olet saanut.Onnea Jannelle,empä ole porkkanakakkua ennen nähnyt enkä syönnyt,varmaan on hyvää,hyvää Tapaninpäivää:)

  VastaaPoista
 2. Olettapa hyvät lahjat saaneet,kiltteinä on täytynyt olla.Ja voi hitsi kun pääsisi Janne syntymäpäivä kakkua maistelemaan.Aivan vesi kielelle herahtaa. mummi ja ukki

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia ritva, kyllä vain, hyvää on :)

  mummi ja ukki, niinpä, kakkua laitettiin pakastimeenkin, oli niin suuri että siitä olisi kyllä riittänyt :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)