perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulun tuoksuja


Nyt on joulutuoksua talo täynnä. Olen nimittäin leiponut kakkuja tänäa amuna. Viimeisimpänä uunista otin kaksi maustekakkua, nuuuhh...Sitä ennen kaksi pähkinä-suklaakakkua ja vielä kaksi kirsikkakakkua.Kirsikkakakuista toinen tosin lässähti :( Paistoin sitä lisää ja ulkonäköhän siitä kärsi. Maku on silti hyvä (ellei jopa erinomainen :), joten saanee jäädä kotikakuksi, muut kakut lähtevät myyjäisiin.


Pikkuruinen joulukuusi :)Niitä on useampia, jouluisiin purkkeihin "istutettuina". Pitää vielä vähän koristella, vaikka muutama rusetti oksille, ellei muuta ehdi.
Kaksi tosipientä joulukranssia.


Eilenillalla näpersin vielä helmetkin. Violetit huopapallerot olen itse huovuttanut viikkoja sitten. Laitoin vastaväriset, eli keltaiset, puuhelmet väliin. Tykästyin itse tähän kovasti, ehkä juuri tuon vähän erikoisemman väriyhdistelmän vuoksi :)


Tämän korupuun nro 2. väkersin myös yhtenä iltana. Kyynärvarret naarmuilla rautalangasta... Tämä on vähän modernimpi, valkoista ja mustaa.Ja vielä lopuksi nätisti yhteiskuvassa :)

Nyt täytyy alkaa kasailemaan myyjäistavaroita koreihin ja kasseihin että kulkeutuisivat sinne myyntipaikallekin tänäiltana ja huomisaamuna loput. Parit lapaset pitää vielä höyryttää... Tyttö on koulusta tulossa, hänkin aikoo jotain vielä leipoa myytäväksi :)

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Maustekakun tuoksun tunnen sieraimissani...nuuh.
  Tyylikäs tämä korupuu, sekä huopapallerot!!!

  VastaaPoista
 2. Olen ihan tumpula tekemään kakkuja, sinulla tuntuu olevan homma hanskassa :D Ihania kuusia ja kransseja ja korupuu ja koru, huoh....

  VastaaPoista
 3. Herkullisia kakkuja olet tehnyt,kransit ovat kauniita ja korupuu:)

  VastaaPoista
 4. Tänne asti tuoksuu jouluiset kakut! Ovat suosittuja myyjäisissä aina.
  Korupuu on erikoinen ja hauska idea. Samoin helmet ja kranssit houkuttelevia.
  Mukavaa myyjäispäivää sinulle ja viikonloppuja.

  VastaaPoista
 5. Noin vain olet pyöräyttänyt suuren joukon kakkuja! Ihanat tuoksut leviävät tänne asti, täytynee vihdoinkin ruveta jotain värkkäilemään joulun varalta minunkin. Kaikkea oletkin aikaansaanut, raaskitko viedä myyjäisiin helmetkin.. Vaikka pianhan sinä teet toiset samanlaiset. Mukavaa myyjäispäivää!

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköisiä kakkuja, nam:)
  Paljonpa olet tehnyt myyjäisiin tuotteita!

  VastaaPoista
 7. K A K K U J A !!!!!
  Se korupuu on mahtava! Olen jo pitkää suunitellut joitain, vaan en saa aikaseksi, tarvetta kyllä olisi. Käyttökorut roikkuu tossa edessäni, osa lampussa ja toiset mukitelineessä jonka olen joskus kirparilta ostanut, ilman mukeja. Ihan korutelineeksi sen hommasin....;)

  VastaaPoista
 8. Nam...ihania kakkuja ja kauniita kransseja ja nuo korupuut ovat kyllä suloisia korujen koteja. Menestystä myyjäisiin.....t.tarja

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon sirpa :)

  Kiitti Tuula :) Kyllä ne on "hanskat hukassa" välillä minullakin, kuten tuon yhden kakun osalta :)

  Kiitoksia kovasti ritva :)

  Kiitti anja, oikeassa olit, kakut menivät heti lauantaina :)

  Kiitos Sirkka, harvemmin tulee pyöräytettyä kakkuja, kerralla enemmän :) Nuo helmet jäivät loppujen lopuksi itselle.

  Kiitti Irma, pitäisi varmaan osata keskittyä muutamiin tuotteisiin :) Minulla on vähän sitä sun tätä...

  Maikku, kakkua on tämän viikonlopun aikana tullut itselläkin nyt herkuteltua. Korupuut saivat myyjäisissä ansaittua huomiota, ja hyvin toimivat :)

  Kiitos tarja, menestystä oli ihan riittävästi, hyvä mieli jäi, vaikka paljon tavaraa oli kotiinkin tullessa vielä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)