sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Virkkauksia

Viime päivinä on tullut virkattua iltaisin tv'tä katsoessa. Tällaista on valmistunut:Pannulaput, malli ihan "omasta päästä". Tosin idea näistä päähäni tuli Markka aika -blogista, missä Markka oli virkannut ihanan värikkäitä pannulappuja :) Ensin ajattelin vain tehdä sileät pyörykät, mutta tuntui että  nämä jotain vielä kaipaavat, niinpä virkkasin vielä valkean reunuksen.Eilen sain vihdoin punaiset matonkuteet kerälle, oli muuten melkoinen homma vyyhtien selvittelyssä. Ensimmäinen kori valmistui jo illalla.... ja toinen tänään aamupäivällä. Ohjeessa oli korkeanmallinen kori, mutta minusta nämä on tosi kivat ja monikäyttöiset näin vähän matalampinakin. Punainen on haastava kuvattava, kummassakaan kuvassa ei näytä niin syvän punaiselta mitä oikeasti ovat. Tämä alempi kuva on sentään melko lähellä oikeaa väriä.Tässä vielä viimeisimmät Lovikat, jotka ovat jo valmiina olleet jonkin aikaa, Purolangasta. Eivät nyt oikein otsikkoon passaa, kun tietysti nämä on neulottu eikä virkattu :)Auringonlaskujen värikkyyttä on taas saatu ihailla. Äsken satoi jopa lunta, ja sataa muuten yhä, joten maa on nyt valkoinen meilläkin. Pitääkin lähteä kävelylle ennen pimeän tuloa.


10 kommenttia:

 1. Hienoja on sinun virkkaukset..niin kotoisia.

  VastaaPoista
 2. Ihania käsitöitä mut nuo virkatut korit ovat aivan huippuja ja varmasti "raskaita" virkattavia. Mukavaa työviikkoa sinulle. t. tarja

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihania virkkauksia olet tehnyt,mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Hyvä sinä sait tehtyä ja hyvin tuloksin, mulla on tämä pitkä ajattelu/suunittelu vaihe kestännyt jo melko kauan.....pitäis jo ruveta toimimaan.....;)

  VastaaPoista
 5. Nuo Lovikat ovat kauniin väriset:)
  Korit näyttävät tosi hyviltä. Itsekin olen himonnut niiden tekemistä mutta en ole vielä päässyt täysin selville niiden valmistuksesta. Pitäisi olla hyvä ohje;)

  VastaaPoista
 6. Raija/A kiitti, toki ovat kotoisia, kun kotisohvalla istuen kaikki tehty :)

  Paljon kiitoksia tarja! Kyllähän tuo ranteisiin käy kun matonkudetta virkkaa, nyt pitää vähän käsiä levähdyttää tuon urakan jälkeen. Samoin mukavata työviikkoa sinulle.

  Kiitos ritva :) Mukava näitä on samalla tehdä kun istuskelee tv'tä katsomassa kuitenkin aina välillä.

  Kiitti Maikku, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös sitä niin sanota :)

  Irma, Purolanka on kivaa, kun värit vaihtelee. Kangasaitta.fi sivustolta löytyy ohjeita.

  VastaaPoista
 7. Oi kun olet virkannut kivoja pannulappuja (se reunus sen tekee!) ja koreja:) Lovikat ovat hienot! Minunkin pitäisi hankkia lisää lankoja telkkari-iltoja varten...

  VastaaPoista
 8. Pirtsakat pannulaput ja ihanat korit olet tehnyt :) Otin Lovikkojen :D ohjeen mutten ole vielä aloittanut, taitaa kiire tulla :D

  VastaaPoista
 9. Oletpas koukunnut kivoja!
  Minullakin mietteissä noita koppia ja pyöryläpaloista pojan tytölle mattoakin suunnittelin, vaan taitaa joulu ehtiä ennen minua.
  Niin monia keskeneräisiä ennestään.
  Nuo lapasetkin aivan ihanat.

  VastaaPoista
 10. Sirkka, Tuula ja SinikkaHelena, kiitoksia teille kommenteistanne. Pitkä talvi on edessä, niin ehtii tehdä käsitöitä monet illat vielä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)