lauantai 26. marraskuuta 2011

Tonttujoukko...


Mihin tämä aika hupenee... viikko on kulunut edellisestä postauksesta. Meillä oli tänään aivan kamala myrsky täällä Oulun seudulla. Aamulla herätessä ulkoa kuului jos minkälaista ujellusta ja kolinaa, melkein kuin ukkonenkin olisi jyrähdellyt.Yllä oleva pikkuinen tonttu-ukko näytti kaupan hyllyllä niin pelokkaalta ja yksinäiseltä, että tuli ostetuksi :)Lisää tonttuja... Kolmen kopla on vielä ilman naamavärkkejä, mutta huomenna saavat silmät ja suut paikoilleen.Tässä sitten enkelikuoro, näitäkin olen viimeistellyt. Huomenna pääsevät nämäkin katselemaan vähän ympärilleen, kun piirrän silmät. Viikkoja sitten Sinooperissa huomasin onneksi pussin, jossa luki "Enkelinhius" ja minulla oli hiuksettomia enkeleitä - ei ole enää.Tänään sain ommeltua pari kännykkä (tms.) pussukkaa kaiken muun touhuamisen jälkeen.

Ensi viikko on vähintäänkin yhtä kiireinen; tiistaina opiskeluilta, keskiviikkona maalauspiirin pikkujoulu. La-su onkin sitten MLL:n järjestämät naisten joulumessut, elikkä myyjäiset, siellä kuluu viikonloppu. Pidän perjantaina vapaapäivän, että voi valmistella vielä myyjäisiin menoa, muuten ei ehtisi millään.

Nyt lähdenkin pienelle blogikierrokselle katsomaan mitä teille kuuluu.

9 kommenttia:

 1. Täällä oli kova tuuli, myrskyksi ei voi sanoa :) Ihana tonttu poika, pelokas ja hämmentynyt ilme :D Kauniita ovat tonttusi ja enkelisi, laitahan kuvaa kun naamavärkit ovat valmiit :)

  VastaaPoista
 2. Voi että sinä olet taitava käsistäsi!. itse en enään viitsi mitään pientä näperrellä.
  Oikein hyvää adventtiaikaa!

  VastaaPoista
 3. Veikeitä tonttuja ja suloisia enkeleitä on valmistumassa taitavissa käsissäsi.
  Juu...laita valmiit näytille.
  Mukavia askarteluhetkiä!

  VastaaPoista
 4. Kiirettä pittää, hyvä se on, totean ku ite olen ruvennut laistamaan kaikissa jutuissa!
  Väillä tuntuu siltä, että joku käy mun viikonpäivistä nyysimässä aina muutaman päivän pois, koska taaskin on sunnuntai.....;)

  VastaaPoista
 5. Mukavat tontut ja enkelit olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 6. Ihania tonttusia ja enkeleitä! Onko messut siellä Pohjankartanossa? Voisimmekin Sannin kanssa tulla käymään messuilla?
  Kyllä, myrsky oli eilen tosi kova. Meidänkin pihalta kaatua pätkähti mänty. Onneksi meni aidan ja naapurin halkopinon päälle, mitään ei särkynyt.
  Päivi

  VastaaPoista
 7. Tuula, tuota tonttusta ei vaan voinut jättää sinne hyllyyn :)

  Kiitos mummeli, mukava on näperrellä, jos vain aikaa riittäisi.

  Kiitos sirpa, tänään taas on jotain tullut väkerrettyä :)

  Maikku, sama juttu täällä, päivät karkaa "käsistä"

  Kiitos ritva :)

  Kiitti Päivi, Pohjankartanossa ovat, toivottaavsti nähdään, meillä on sama paikka kuin viime vuonnakin. Voi kamala, no onneksi tosiaan sitten kaatui halkopinoon se mänty.

  VastaaPoista
 8. Joulunaika on kiireistä touhuilua.Kivat tontut ja enkelit.Tänään täällä Tampereella paistaa aurinko juuri nyt.Aurinkoa sinullekkin lähetän.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Raija/A, varsinkin siitä auringosta :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)