sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyvää isänpäivää!


Vuosi on kulunut nopeasti, vastahan minä omaa isääni muistelin. Jos lähestyisi tätä isänpäivää nyt muumipeikon isän elikkä Muumipapan näkökulmasta :)

No et tosiaankaan ole huonoimpia :) ... ihan yhtä hyvä kuin kaikki muutkin isät.

Ihan aina en näitä Muumipapan viisauksia ehkä ymmärrä... mutta tottahan se on että elämä jättää jälkensä ja erilaisia ollaan kaikki, myös isät isinä erilaisia.

... niinpä niin :) Meillä ainakin perheen isä monesti sanoo lapsille milloin valoja on sammuteltava, turhaan ei kannata lamppuja poltella :)

No kukapa isä sitä meriheinää haluaisi nyppiä :)

Jos joku muumien ystävä on miettinyt, eikö Nipsulla ole isää - on on, olen selvittänyt asian:

Kuvassa on Nipsu isänsä Hosulin ja äitinsä Sosulin kanssa.
 Tässä vähän lisää muumitietoutta; Hosuli on Muumipapan nuoruudenystävä, joka asuu amerikkalaisessa kahvipurkissa kaikkien keräämiensä tavaroiden keskellä. Hän keräilee muun muassa nappeja. Hosuli pitää päässään kattilaa.

... voi Nipsu, isäänsä on tullut :)Meillä juotiin isänpäiväkahvit vähän erilaisen kakun kanssa tänään. Keksipohja ja täytteessä mm. tuorejuustoa, maitorahkaa, vispikermavaahtoa ja suklaata, Essin kans eilen tällainen väsättiin. Hyvää oli, yön yli jääkaapissa tekeytyneenä. Ehkä minun makuun hieman turhan makeaa, mutta pikkuisen palan voisi vielä ottaa...

Oikein hyvää isänpäivää vielä kaikille!4 kommenttia:

 1. Ihana muumipapan mietteitä.Hyvää Isänpäivää,myös sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Mukava oli sivusi ja mielenkiintoinen, luin sen useinpaan kertaan! Jäämme odottamaan seuraavaa isänpäivää...;)

  VastaaPoista
 3. Muumi papan mietteet ovat aina niin hyviä, niin opettavaisia :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ritva, Maikku ja Tuula. Nuo pienet mietekirjaset on niin kivoja, aina niistä löytyy uusia oivalluksia :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)