torstai 6. lokakuuta 2011

Tropiikissa


Vaikka lomalla ollaan, tuli sopiva rauhallinen hetki (lapset pelaamassa biljardia, ilmakiekkoa, flipperiä... mies ja koira ruokalevolla) tehdä pieni postaus täältä Kuusamon maisemista, jonne eilen tultiin.


Nappasin kuvan eilisen matkan ensimäiseltä pysähdyspaikalta, jonne oli ilmestynyt "Kassu Halonen" viime käynnin jälkeen. Valtavan kokoinen patsas!

Laitanpas muutaman kuvan lomahuoneistosta jossa majoitumme täällä kylpylä Tropiikissa. Mukavia ja yllättävän tilaviakin huoneita.

Leevikin on tietysti lomalla ja sen vuoksi on tosi ihanaa, että suoraan olohuoneen takaovesta pääsee tuonne maastoon ja ulkoilureiteille. Tänä aamuna on käyty jo pitkä kävelyretki. Meinattiin kiertää koko Petäjälampi, mutta jossain vaiheessa käännyttiin ja tultiin samaa reittiä takaisin, lampi olikin yllättävän suuri tuolta toiselta puolelta katsottuna :) Hyvä matka tuli tallustettua, illalla käydään varmaan kokeilemassa toiselta puolelta, onko lampi yhtä suuri sitä kautta kuljettuna.


Tänään on tosi aurinkoista, taidankin lähteä tuolla lammen rannalla käymään koirulin kanssa vielä ennen kylpylään lähtemistä. Tutkin samalla grillikotaa, josko siellä jossain vaiheessa tulisi käytyä makkaraa paistamassa.Eilen illalla käytiin kokeilemassa keilausta. Kuva on siksi noin sininen, kun oli hohtokeilaus valaistus.


Keilaus on kyllä kivaa! Palloissa oli melkoinen lokkaaminen että sopiva löytyy, mutta vaaleanpunaiset oli paitsi nättejä, oikein sopivia :)

8 kommenttia:

 1. Ompa iso patsas,mukavan näköiset huoneet teillä on,kaunista maisemaa.Oikein hyvää lomaa<3

  VastaaPoista
 2. komea on mies patsaassaan. ja muutenkin mukavat paikat. oikein hyvää loman jatkoa ja kylpemistä.

  VastaaPoista
 3. Hienolta mäyttää, sekä huone, että maisemat!!
  Nauttikaahan kaikesta, täällä sataa ja tuulee.
  Terkut.

  VastaaPoista
 4. Voi, ihan tutulta näyttää, meillä oli muutaman vuoden viikko siellä Tropiikissa, mutta vaihdoimme sen alemmaksi Vuokattiin. Kuusamossa on hienot maisemat, minä ihailin aina siellä kankaalla niitä poteroita ja juoksuhautoja. Ja ensimmäisen kuukkelin näin siellä teletornin mäellä. Kiva paikka. Nauti kylpylästä täysillä.

  VastaaPoista
 5. Mukava "kämppä" ja kivoja maisemia. Keilailu on okein mukavaa, heti kun on saanut jäsenet taas vetreiksi sen ensimmäisen kerran jälkeen :).

  VastaaPoista
 6. Hienossa paikassa lomailitte, luontokin ympärillä kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kontrasti olla Tropiikissa Kuusamossa:) Varmaan hieno loma viihtyisässä ympäristössä. Tropiikki houkuttelee näin syksyllä.

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia teille kaikille! Reissu on tehty ja kivaa oli! Varsinkin siellä kylpylän puolella, ei ollut edes tungosta niin rauhassa sai uiskennella ja saunoa... nyt on arkeen paluu edessä, no nyt taas jaksaa vähän aikaa "raataa" :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)