sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Naistenillassa

... oli pientä suolaista ja makeaa tarjottavaa. Kahviakin olisi saanut, mutta minun mukissa on mehua.


Sisäänmennessä saatiin kävellä oikein punaista mattoa pitkin. Mentiin vasta klo 19, vaikka tilaisuus alkoi jo klo 18. Niinpä autopaikka oli vähän hakusessa... kaikki tienvarretkin aivan täynnä, mutta näppärästi kuitenkin saatiin auto parkkiin loppujen lopuksi :)Kauppakeskus oli tupaten täynnä naisia, jokunen mieskin tosin joukossa. Juuri mitään ei tullut ostettua, vähän vaikea siellä oli mitään ostettavaa katsella tungoksessa. Tapasin 20-v takaisen opiskelukaverini Meerin, jonka tiesinkin siellä olevan Oriflamen tuotteita myymässä. Hyvin vielä tunnistettiin toisemme :)


Muotinäytöstä katsottiin hetken aikaa.


Samoin Janne Tulkin laulantaa... sinne jäi vielä laulelemaan.
Tänään tein muun muassa tällaista yllä ja alla olevaa, eli lakkasin kiviin kuvia. Yllä oleviin serviettiä ja alla kiiltokuvia. Muutama muukin serviettikivi tuli tehtyä, mutta ei kaikkea jaksa kuvata, aikalailla samanlaisia ovat. Tarkoitus on vielä näihin kiviin maalata akryyliväreillä lisää kuvioita ja kiekuroita, vähän elävyyttä lisää.

Nämä kaksi alinta keijukiveä ovat omia suosikkejani :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä siellä naisten illassa on olut porukkaa. Kauniita kiviä<3

  VastaaPoista
 2. Suloisia kiviä!
  Kestävätkö ulkoilman?

  VastaaPoista
 3. Kiitos sirpa, ritva ja SinikkaHelena kommenteistanne. En usko että nämä kestävät sadetta ja pakkasta. Mutta jos lakkaa päälle vielä ulkokäyttöön tarkoitetulla lakalla niin sittenhän ne kestävätkin!

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköinen ja kuulonen tapahtuma :) Kivet ovat upeita, hieno idea ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitti Tuula, naistenilta on ihan kiva idea, yleensä siellä on tullutkin käytyä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)