tiistai 11. lokakuuta 2011

Kuutamo ja jänis


... siinäpä viimeisimmät kuulumiset.

Dont you get it? I love you.

Taaskaan ei tule kuvia, kun ei ole ehtinyt kuvailemaan tai tutkailemaan kameraa mitä sieltä löytyisi. Sunnuntaina palailtiin kotiin Sallasta, missä oltiin viikonloppu loman päätteeksi. Tai olkoonpa netistä kopsattu kuu, samalta näyttää tuolla ulkona :)

Tämä kuin myös ensi viikko on niin kiireinen, että taitaa jäädä postaukset vähiin, ehkä viikonloppuna ehtii enemmän. Tiistai on opiskeluilta, keskiviikkona maalausta ja torstaina sekä tällä että ensi viikolla on vanhempainilta.

Äsken ajelin "koulusta" ja kyllä oli pimeää, sittenkin vaikka kuu (täysikuulta näytti) valaisi mukavasti pilvien välistä. Viimeisellä pitkällä suoralla jänis (ilmeisesti se oli jänis) päätti oikaista tien poikki justiinsa minun auton edestä. Kyllä säikähdin oikein tosissaan! Onneksi ajoin niin hitaasti, että jänisparka ehti mennä menojaan ja säikähdyksellä selvittiin, molemmat.

Pian alkaa iltaisin olla niin sysipimeää, että alkaa jo lunta toivomaan...

7 kommenttia:

 1. Kyllä on kuu kaunis,Onneksi jänölle ei käynnit kuikaan,pimeetä alkaa olla varovaisuutta liikenteessä,hyvää viikon jatkoa<3

  VastaaPoista
 2. Upea kuu, jota ei pitäisi kuuhulluille näyttää, hih. Meillä loikkii pupu pihapiirissä, Simon kannalta hankala kun ei voi koiraa laskea irti, haistaa jäljet.
  Onneksi molemmat jäniksen kanssa selvisitte kolhuitta. Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. On se kuu vaan ihana! Ei voi nukkua kun se paistaa. Nousin ihastelemaan kirkasta ja tyyntä maisemaa, keitin kahvit ja päästin kissan ulos (vaan sepä tahtoi takaisin sisälle) ja tietenkin avasin tietokoneen. Hyvää päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. kuuhullu olen, myönnän, jaksan sitä tuijotella niin taivaalla kuin kuvassa, sinun kuvasi hieno. Pupujusseja näen ihan pihassakin täällä.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä kuva kuusta ja nuo aiemmat kuvatkin.

  VastaaPoista
 6. Onneksi ette pupun kanssa törmänneet.
  Kiireiseltä kuulostaa viikkosi, eipä siinä
  koneen ääressä ehdi istuskella.
  Kyllähän tuolla kuulla on sellainen maaginen voima...totta vai tarua, mutta uneen vaikuttaa.

  Mukavia päiviä loppuviikkoa kohden!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille! Tuon jälkeen olen nähnyt pienen oravankin poukkoilemassa vastaan tulevan auton edestä pois... onneksi sekin säästyi!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)