lauantai 22. lokakuuta 2011

Kutimet käyttöön


Tässä pieni pikapostaus, kun huomasin että edellisestä on melkein viikko kulunut! Kiirettä on pitänyt, kuten olen jo tainnut valitella aiemminkin. Melkein joka ilta jotain menoa tai kotihommia ja väsymystä...Aloitin juuri kutomaan pojalle lapasia, kun niitä toivoi. Kummallista miten kaikki entiset on aina näin syksyllä hukassa tai rikki... no äkkiähän nuo kutaisee uudet, luulisin. Langa nimi on Sinisorsa :)Torstai-iltana ammattilukion aloittavien vanhempainillassa oli niin hyvää täytekakkua tarjolla, että nyt pitää kotonakin tehdä kakkua :) Pohja näyttää onnistuneen kohtalaisesti, täyttämistä ja koristeluja vailla.Yritin käydä pihalla kuvaamassa, kun kylmä usva nousee peltojen ylle, mutta en onnistunut kunnollista kuvaa saamaan, kaikista tuli enemmän tai vähemmän tärähtäneitä - johtuu varmaan sekä kamerasta että kuvaajasta. Aamulla maisema oli kylmän yön jälkeen kuurassa, taitaa olla huomisaamunakin, sen verran kylmältä ulkona jo tuntui.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihan kaunis usva,ja miten on hyvän näköinen kakun pohja, kutominenkin on hyvällä alulla,minulla on menossa sukkien kutominen,samoi hyvää viikonloppua.:))

  VastaaPoista
 2. Kannattaa suurentaa usvakuvaa, on ihan kaunis.
  Kakkupohja on onnistunut täydellisesti.
  Mitähän hyvää tuleekaan väliin ja päälle?
  nami..nam! Lapasilla on kohta käyttöä.
  Herkullista loppuiltaa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista raitaa tekee Sinisorsa, lankoja on niin ihania että tekee mieli vaan kutoa :) Muhkea kakku, maistuisi täälläkin :D

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset tuosta sinisorsasta tulee, värit oikein kuin poikaa varten tehty. kakusta tulee komea, kun noin komea pohja.
  Oikein hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kyllä niin näyttää syksyiseltä kun naiset lankansa kaivelee esiin ja kudonnat alkaa. Minullakin sukkaa pukannut vaikka käsi kipeä. Kun tyynyillä petaisee hyvin niin luonnistuu "tikkuut".
  Myöskin leivoskelin illan kahvivieraita varten, muuta eipä noin komeata kakkupohjaa, vaan suppispiirakan ja juustokakun tein.
  Kaunista laillaan syysluonto, usvat,ja muut huurutkin taltioituna. Kiitos kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille! Lapaset valmistuu vauhdilla, enää peukut puuttuu, tuohon hommaan jää aina koukkuun kun aloittaa. Kakustakaan ei ole enää paljoa jäljellä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)