perjantai 16. syyskuuta 2011

Viimeisiä kukkia

Ihania värikkäitä kukkia kävin keräämässä pihalta, nyt raaskii kerätä kun syksy kuitenkin ne kohta vie...


Suuri ruusunkukka on niin ihana, että pitää kyllä käydä vielä tarkistamassa jos naapurin pensaasta olisi toinenkin kasvanut meidän puolelle napattavaksi :)


Arvatkaapas tuoksuivatko nämä ihanilta... kyllä, kuin paras kukkaishajuvesi :)Laitoin niitä paperille kirjan väliin kuivuman, osa kokonaisena ja osan irrotettuina terälehtinä. Katsotaan miten niiden käy, saanko kesäkukkia kuivatettua. Jos niissä värit säilyvät, tekisin niistä jotain kaunista... tai ainakin yrittäisin.


Jonain iltana käytiin meren rannalla, samalla reissulla kun etsin kiviä (jotka muuten ovat vielä autossa...).

Syksy on rannallakin, kuihtuvia kukkia ja pitkää ruskeaksi muuttuvaa heinää... Ja vettä, paljon paljon vettä, joka muuttuu yhä kylmemmäksi, mutta on niin kaunista kuvattavaa kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. Voi, miten kauniita!
  Viimeisiä muistoja kesästä.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Noin ihania kukkasia sinulla vielä.Me perennapenkki kaivettiin syvästi koivujuuristaan ja uusioistutettiin kukkaset.Ensi kesä näyttää kannattiko.
  Ei siis kukkasia ilostuttamassa.Ystävä antoi suuren sylin auringonkukkasia, ne tuossa terassilla yrittävät hymyllään hälventää pitkällisten syyssateiden alakulottamaa mielialaa.
  Sinun syksyysi AURINKOA!

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella kaunis kuvakokoelma.. hienoja kuvia.. täytyy vielä tutustua maalauksiin. liityin lukijaksi että löydän helpommin.. kiitos herkän kauniista kukista..

  VastaaPoista
 4. Kiitos sirpa, samoin!

  Sinikka Helena, yllättävän paljon eri värisiäkin vielä löytyi kun keräsin. Teillä on ensi kesänä sitten kiva seurata mitä sieltä penkistä nousee :) Auringonkukat on ihania!

  Kiitos aikatherine ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)