tiistai 6. syyskuuta 2011

Heilu keinuni...


Tänään lueskelin uutta Kotiliesi lehteä, jonka tulin ostaneeksi lähikaupasta. Kaikenlaista tarinaa siinä on varmasti vielä iltalukemiseksikin, mutta tämä yksi kuva ja siihen liittyvä pieni artikkeli kiinnitti huomion ja teki oikein hyvälle tuulelle :)Koko monisivuisen jutun nimi on "Käydään hitaalla", jossa kuvineen on monta tarinaa "hidastelijoista".

Tässä yksi lause kuvassa keinuvan mummon tarinasta: "Eilen täällä pistäytyi eräs maahanmuuttajapoika, juttelimme ja sitten kaivoimme onkimatoja."  Voi kun tällaisia ihmisiä olisi maailma täynnä - Rehellinen, ystävällinen, suvaitseva... ja varmasti kaikesta tästä johtuen elämäniloinen, mitä jopa tuon kuvan kautta välittyy pikku rippunen, mikä tekee hetken ajaksi katsojankin iloiseksi :)


Tässä toinen asia, joka tänään teki iloiseksi:


Kyttäsin sähköpostia päivällä, kun tänään luvattiin ilmoitella asiasta. Ilmoitus olikin sitten postilaatikossa paperisena versiona. Ensi tiistaina näkee mitä tuleman pitää... hih, kerron sitten jos on jotain kerrottavaa. Katsotaan nyt, tämä asia vie aikaa ja vähän rahaakin, mutta jospa olisi sen arvoista, eikä sattuisi jatkossa(kaan) samalle päivälle maalaustuntien kanssa.

Maalaustunnit alkavatkin jo huomenna. Pitäisi vain etsiä paletti ja yrittää se rapsuttaa puhtaaksi, veikkaan nimittäin että on päässyt kesän aikana maalit siihen kuivahtamaan...

Eipä tällä kertaa muuta kuin kepeätä keskiviikkoa huomiseksi!


11 kommenttia:

 1. Iloinen mummo!

  Olet siis valittu johonkin mukaan...?
  Onnittelut, vaikka ei ole harmainta
  aavistusta, mihin olet menossa.
  Veikkaan jotain taiteeseen liittyvää.
  Mutta, mukavaa rapsutusta iltapuhteeksi.

  VastaaPoista
 2. Tuosta keinu kuvasta tulee hyvälle mielelle :D
  Ahaa, Sinut on valittu johonkin ????? Onnittelut täältäkin :D Minulla alkaa myös keramiikka tunnit huomenna, mukava päästä taas näpertelemään :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno kuva narukeinussa istuvasta mummosta, jonka kasvot huokuvat iloa "hidastelusta" huolimatta! Tulee oikein kiva tunne tästä kuvasta!

  Onnittelut, koska sinut on valittu.... Kerrothan sitten, mihin! Tsemppiä taiteentekemiseen taas syksyn myötä. Minulla alkaa laulut ja kirjoituskurssit, meillä on tarkoitus tehdä jouluksi antologia, saa nähdä, mitä syntyy!

  VastaaPoista
 4. Onnea sinut on valittu johonkin,josta varmaan kuulemme.Voi miten iloinen mummeli siinä keinuu<3

  VastaaPoista
 5. sirpa, kiitoksia, ei liity taiteeseen tämä - välttämättä :) Voi ehkä tulevaisuudessa kohdallani kyllä vähän liittyäkin...

  Tuula, eikös tulekin, tuollainen hyväntuulen mummo :) kiitos

  Kiitos anja, valittu on :) Nyt on taiteilu taas käyty aloittamassa, oli paljon uusia maalareita innostunut tulemaan paikalle.

  Kiitos ritva, aika hienosti kirjeessä tuo asia on esitetty :) Ei tämä kuitenkaan mikään suuri juttu ole, kai...

  VastaaPoista
 6. Ihanaa..minäkin haluan keinuun. Onnea! maalaminen on kivaa.minulla alkaa harrastus ensi maanantaina.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut sinulle mikä lie aihe,Onnea kumminkin!
  Syys se on tullut kun kurssit alkavat. EN oleKansalaisopiston kursseille aiemmin voinut hakea kun meillä aina se suuri työrupeama turkistarhalla.Nytten minut kuulemma vapautetaan kipeiden käsien vuoksi.Ilmoittaudui kuvanveistoon, haaveena saada jokim "matamipatsas" tuonne pihalle.Saapa nähdä kuinka käy.

  VastaaPoista
 8. Onpa kauniita töitä tuolla alempana postauksissasi. Amppeli, mustikkapuu ja enkelit ihan mahdottoman kivoja:)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut!
  Hauska iloinen mummeli kuvassa :)
  Kauniita askarteluita olet touhunnut ja kaikkea, hienoa!
  Leppoisaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut, että sinut on valittu mukaan..! On mukavaa tulla valituksi. Ja maalaustunnit alkavat. Minä ajattelin jättää väliin tänä talvena ja työskennellä sen vähän minkä työskentelen, itsekseni. Saa nähdä, kuinka käy.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille mukavista kommenteistanne!

  SinikkaHelena, kuvanveisto kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, toivottavasti nähdään sitten se patsas blogissasi!

  Minäkin mietin josko jäisin nyt pois maalauksesta, mutta kun ei kotona ole oikein tiloja maalaukselle, niin "pakkohan" se oli ilmoittautua että saa sutia väriä kankallee tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)