keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Heureka!


 Nyt tarvisin vähintään superpähkinän että piristyisin kuin tuo Hessu kuvassa.

Vaikka huonosti kävi Hessunkin varapähkinöille...

Tästä postauksesta taitaa tulla melko höpötys, kaikki kuvat on otettu tämän päivän AkuAnkasta! Oikeasti piti ihan nauraa lukiessa, niin hyvin oivallettuja ja hauskoja Akun tarinat välillä ovat. Ihan sopivaa luettavaa työpäivän ja päivällisen jälkeen.

¨
Mutta tässä puhelinasiassa olin eilen illalla ainakin Akun kanssa aivan samaa mieltä. Menin nimittäin suoraan töistä "kouluun" - alkoi se koulutus johon tulin valituksi. Väliajalla ja koulutuksen loputtua illalla puhelin pullisteli soittoja ja viestejä, huh... välillä tekisi mieli luopua koko kapistuksesta, vaikka onhan siitä toki hyötyäkin. Kotiuduin tosiaan vasta illalla, mutta oli ihan pakko päästä ulos happea saamaan. Kävin koiran kanssa lenkin sateessa ja pimeässä, jopas helpotti oloa.

Tänään en sitten jaksanut lähteä maalaamaan. Postaamisen jälkeen lähden taas ulos, ehkä vähän lisää kiviä keräilemään :)


Lehdestä löytyi vinkki valokuvauksen harrastajillekin:


Joku voi tunnistaa tästä itsensä:


... tai tästä:

... tai ehkä tästä:
... jotain tuttua tuossa on :)

Nyt happea haukkaamaan, eikä edes vettä sada!

7 kommenttia:

 1. Aku ankka on varsinainen piristyspilleri, kun vain ottaa aikaa ja vähän syventyy sen juttuihin. minäkin olen tänään haukkaillut happea useaan otteeseen, kun sade lakkasi.

  VastaaPoista
 2. Meidän Roosalla on aina matkalla nivaska Aku Ankkoja. Joskus aiemmin sitä luin ja ihastelin oivalluksia eri tilanteisiin. Parasta lukemista, arvelisin.

  VastaaPoista
 3. Voi ei ole pitkään aikaan lukenut akuankkaa:)

  VastaaPoista
 4. Sirkka, anja ja ritva; välillä minullakin oli vuosia etten vilkaissutkaan koko lehteä, nyt se jotenkin on löytynyt uudelleen :) Toki sen nyt lukaisee nopeasti ja pääasiassa luen aivan muuta kirjallisuutta, mutta kun tuo kerran taloon tulee...

  Illalla tuli sittenkin ihana pehmeä vesisade, juuri kun olin koirulin kanssa kävelyllä. Kastuttiin, mutta vain vähän :)

  VastaaPoista
 5. Samat täällä:uudelleen olen alkanut lukea ja tykkään kovasti!!

  VastaaPoista
 6. Kivaa luettavaa..mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Hei Riitta Sinikka, kiva että löytyi toinenkin akun lukija aikuisista :)

  Kiitos Raija samoin

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)