perjantai 15. heinäkuuta 2011

Museokamaa

Ensin kuitenkin vähän jotain muuta:

Eilen teki mieli kerätä kukkakimppu, ja niin tein :)


Ensimäinen auringonkukka alkaa olla auki ja herneitäkin näkyy olevan tulossa.


Ensimäinen ruiskaunokki ja unikon nuppu. Unikkoja oli viime kesänä tuossa kukkapenkissä, ilmeisesti joku siemen talvehtinut ja nyt nuppu aukeamassa.

Yritin värkätä tänään unisiepparia, tällainen siitä tuli, ei kovin kummoinen... yllättävän vaikeaa oli tuo "seitin" teko, ensimäinen yritys piti purkaa, tuli vähän löysä. Tämä pysyy jo kasassa, mutta vähän on vielä parantamisen varaa. Ehkä tälläkin hyvät unet saa :)

Yllättäen lähdettiin tänään käymään Turkansaaren ulkomuseossa. Laitan tähän kuvia, osa on otettu kännykällä kun kamerasta loppui virta kesken kaiken.

Tähän maitotonkka-kuvaan on hyvä lopettaa.

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kiva museoretki! Paljon kuvia vanhasta ajasta eli miten silloin elettiin!
  Upea unisieppari. Minulla vielä suunnitteluvaiheessa, mutta joskus sen teen!
  Meillä unikot jo kukkineet, samoin ruiskaunokit. Hienon kukkakimpun olit poiminut maljakkoon.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen oloinen paikka. Googletin missä tuo olisi ja huomasin että "vähän" liian kaukana. Hyvä kuitenkin tietää jos/kun joskus tulee sielläpäin kuljettua:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tarvitsisin tuollaisen unisiepparin...Muuten löysitkö Turkansaaresta sen mummomme kuvan jossa hän kutoo vääviä?

  t. tarja

  VastaaPoista
 4. Anja, kiva oli museossa käydä, matkaankin meni vain 15 min, muistelin että olis kauempanakin :) Meillä nuo vasta aloittelee kukintaa, toivottavasti vielä ensviikon loppupuolella kukkivat kun taas reissusta palaillaan.

  Irma, täällähän se on Oulussa, Oulujoen keskellä, kannattaa tosiaan käydä, siellä on kaikenlaisia tapahtumiakin pitkälle syksyyn.

  Tarja, En löytänyt vaikka selasin niitä esittelysivuja aina kun niitä vain löysin... harmillista, mutta muuten kiva reissu.

  VastaaPoista
 5. Noissa museoissa on miellenkiitoita nähtävää,pitäis vain useammin käydä:)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)