torstai 14. heinäkuuta 2011

Sininen ja valkoinen


Laitan vielä muutaman kuvan Töysän ja Tuurin reissulta kuten "lupasin".

Leevi oli reipas koira uimaan, kävi aina hakemassa veteen heitetyn kepin uimalla :)Tuurissa sattui maanantaina olemaan Seiskan tähtikiertue. Käveltiin siellä mutka miehen kanssa - kävelyä olikin melkoinen matka pitkälle karavaanarialueen taakse. Ei kuitenkaan jääty odottamaan iltapäivän pääesiintyjä Meiju Suvasta, vaan mentiin Tivoliin, missä Essi ja Janne jo olivatkin.

Vauhtia riittää... Alle 13-vuotiaat pääsi hurvittelemaan veloituksetta, joten Janne kävi kaksikin kertaa sähköautoilla ajamassa :)Leirintäalueen / Lomakylän samassa pihapiirissä oli Töysän museon rakennuksia. Harmi etteivät olleet alkuviikosta auki, niin ei päästy sisälle.Mukavannäköisiä rakennuksia.

Itselläni ei varsinaisesti mitään ollut ostoslistalla (onneksi), mutta jotain sentään tuli hankittua itsellekin:


Tavarapuodin kirjaosastolle osuttiin vasta lähtöpäivänä, siellä oli monenmonta mieluisaa kirjaa, mutta tämän yhden vain raskin ostaa. Kirjassa on Akseli Gallen-Kallelan taidetta kuvituksena ja Jukka Kuoppamäen sanoituksia tekstinä.


Tämä oli varmaan se kuva, jonka perusteella kirjan ostin.Melko monella näin näitä emalisia muumimukeja, piti sitten itselläkin yksi saada. Tämän valitsin kun koko muumipoppoo on kuvassa :)Tämmöinen namupussi suorastaan takertui käsiini kassoille jonottaessani... enää ovat muisto vain :)
Nyt sitten ollaan onnellisia limsakoneen omistajia :) On tämä mietinnässä jo ollut pidemmän aikaa ja nyt sattui hyvä tarjous kohdalle. Ei tarvitse sähköä, pelkkä hiilihapotuspatruuna. Tällä voi hapottaa pelkkää vettäkin, mikä on hyvä juttu, kun monesti tekee mieli jotain "kuplivaa" janoon, niin tällä saa nopsasti.Onhan näitä makujakin mistä valita. Itse ehkä tykkään eniten sitruunasta.

5 kommenttia:

 1. Öltiin sitten samana päivänä siellä Keskiksellä. Minä vain nopeasti kävin hakemassa ristiäislahjat noille pikkumiehille ja ruokapuolella pikaisesti. vaikka on niin lähellä minua, ei usein tule käytyä silti.
  hyvää loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kappas vain. Oli siellä monta muutakin, kova tungos ja autopaikan etsiminen, mutta löytyi :) Taitaa olla helpompi tosiaan käydä pienemmässä ruokakaupassa, jos ei muuta tarvista ole. Niinhän se täälläkin on, että lähi-Siwa on hyvä vaikka pienen ajomatkan päässä on suuria marketteja. Kiitos lomatoivotteluista!

  VastaaPoista
 3. Kiva lomamatka teillä oli! tuo Tuurin kauppa pitäisi kyllä päästä vielä näkemään. Mutta varmaan pitäisi varata aikaa sinne. sitruunajuoma virkistää helteellä. Täällä kyllä sataa just nyt, aivan kuin ei helteitä olisi ollutkaan eikä enää tulisikaan.

  VastaaPoista
 4. Eipä ole tullut käytyä Keskisellä,kyllä Leevillä oli varmaan mukavaa vesileikeissä,ihania vanhoja rakennuksia,hyvää lomanjatkoa:)

  VastaaPoista
 5. Sirkka, kyllä tuolla Tuurin kaupassa aikaa menee, sitä kannattaa varata. Meilläkin sataa taas tänään, onneksi pyykkäsin eilen :)

  ritva, minullakin edellisestä ja ensimäisestä käyntikerrasta on vuosia, sen verran matkaa meiltä. Leevi tykkää uimisesta :) Kiitos!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)