lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kesäloma alkoi


Vihdoinkin, nyt on kesäloma alkanut, neljä viikkoa saa huilia luvan kanssa :) ... siis periaatteessa, ainahan nämä kotihommat on hoidettavana ja muut rästityöt, kuten matonpesu jne. Mutta onpahan nyt aikaa tehdä näitä hommia omaan tahtiin ja pakko ei ole mitään tehdä jos ei jaksa.Krassit sen kun kukkii kukkimistaan, piti taas kuvia napsia kun erilaisia kukkia on tullut. Ylhäällä oikeassa reunassa on tuollainen vaaleasävyinen yksilö, ihana. Joissakin on tummempaa keskellä.Oranssinpunaisia ja keltaisia.Kyllä samettiruusuissakin sävyjä löytyy, monta erilaista keltaista ja punaistakin. Äsken ukkoskuurosta sateli vettä, siksi viimeisen kuvan kukatkin ovat märkiä.

Mielettömän kuuma ilma nyt onkin ja sade tulee tarpeeseen. Mittari näyttää +30 kun äsken vilkaisin, siis ulkona, sisällä ei onneksi aivan noin paljoa ole. Muuten hyvinkin toivottu sade, mutta kun vein juuri pyykit naruille kuivumaan... ehkä ne kuitenkin illaksi kuivuvat tuolla kuumuudessa.Aamupäivällä istuin  kampaajalla liki kolme tuntia! Komeasti siis alkoi tämä kesäloma :) Yritin vähän kuvata aikaansaannosta, mutta kaikki kuvat oli niin "kauheita" (kuin kuvattavakin) että yhdistelin osia eri kuvista tuohon kollaasiin. Pituutta lähti tällä kertaa reilummasti pois ja leikattiin kerroksittain, vähän hapsuttaen sivut. Pohjaväriksi tuli tuollainen "toffeenruskea" seassa vähän auringonvaaleaa.Eri valossa tämä näyttää erilaiselta, tässä vielä takaa. Tämä on tosin äsken otettu, latvat hapsottavat jo tosissaan kun olen hikoillut ruuanlaiton kanssa... Takaa jätettin vielä vähän pidemmäksi kuin sivuilta.Tämmöinen värikästäkin värikkäämpi kolttu on päälläni :) Talvella tuli ostettua alennusrekistä kun ihastuin väriin ja kuvioihin. En juuri ole tätä osannut vielä pitää, laitoin nyt kotona jos tähän tottuisi. Ihan mukavalta tuntuu, voi pitää mekkona kun pituutta riittää reilusti polviin asti.

Huomenna on tarkoitus lähteä pienelle kesälomareissulle. Muutenkin pari ensimäistä lomaviikkoa taitaa mennä vähän reissatessa, ensin etelään päin, välillä kotona ja sitten pohjoista kohti.

Kiireetöntä kesää!

6 kommenttia:

 1. oikein hyvää ja virkistävää lomaa sinulle!
  Joskus vain pitää mekotkin "kesyttää" käyttöön. ostin vuosia sitten Teberiffalta mekon, josta kovin pidin siellä, monta vuotta sai kaapissa oleilla kunnes nyt olen sitä käyttänyt. Tarpeeksi tuttu jo nyt.
  Kovin kukkii krassisi jo, nätin värisiä! Samettiruusu sopii tägän kesään, eivät niin arkoja sateelle kuin moni muu kukka. Kovin jo kukkivat minullakin, vaikka taimet oli aika huonoja ja pieniä kun ne istutin. Oli vähän huono kasvatusvalo niillä.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen on uusi tukkasi,väreillä on kiva leikitellä valo saa raidat loistamaan, mekon kangas kuvioiti just sitä mitä tarvitaa, lomalle ja reissuun olet näyttävän välmiina...;)
  Hyvää ja turvallista menoa toivotan...;D

  VastaaPoista
 3. Oikein kiva leikkaus hiuksissa. Pirteän ihanat värit mekossa, joskus pitää oikein harjoitella jonkin kuosin käyttöä. Varsinkin jos se kovin paljon poikkeaa tavallisista käyttämistä väreistä. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa lomalaisten heimoon ja leppoisaa lomaa! Ihanat sivut sinulla, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. Hiuksesi näyttävät kauniilta:) Kiva katsella ja lukea lomareissuista, niistä voi toisetkin saada ideoita!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Mekkoa on nyt tullut käytettyä, hyväksi todettu :) Nyt on pari kotipäivää tässä välillä ja puuhastelua omalla pihalla ja tietysti sisälläkin. Mukavaa kesän jatkoa teille!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)