lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kesäistä


Kävin illalla pienen pyrähdyksen pyöräilemässä, kun ilma vähän viileni.Lienee kosinta menossa! Tällainen teos oli puutarhaoppilaitoksen pihamaalle tehty pajusta. Läheltä katsottuna pohjatyöt oli tehty kanaverkosta.Poikkesin kirkkomaallakinMelkoisen jännän muotoiseksi kuivunut tuo vanhan puun toinen haara.Aamupäivällä kävin tytön kanssa hakemassa tauluni pois näyttelystä, joka periaatteessa päättyi jo kesäkuun loppuun. Kävimme samalla kertaa Oulun torilla ja kauppahallissa, todella kuuma ilma oli ja paljon ihmisiä liikkeellä.

Niin, siitä taulujen hausta vielä; Liikkeen omistaja pyysi, että jos jättäisin pari jäljelle jääneistä tauluistani vielä myyntiin sinne ikkunaan, kun nyt on saatu kauppa käymään :) Ja sehän sopi minulle, sinne jäivät "Askel askeleelta" elikkä maalaus kiviportaista ja "Kevään kuohuja" eli koskimaalaus. Niin ja ne jo myydyt taulut olivat siis karhutaulu "Mesikämmenet" ja keltasävyinen "Aurinkolehto".
Tässä vielä torinrannasta napsittuja vesikuvia.


Huomaatteko, tämän kuvan oikeassa yläkulmassa todellakin kelluu luuta! Kaikkea sitä veteen nakellaankin, tuskin tuo itsekseen on kulkeutunut jostakin toripuodin ovenpielestä veteen kellumaan... ellei sitten noita-akalla ole se unohtunut tuohon öisellä uinnilla :)Torilta ostetut kirsikat olivat juuri niin ihanan makuisia kuin muistinkin :)Pihalla varjolilja ja keisarinkruunut (ruskoliljat) alkavat olla kukassa.Kalenterikuvan myötä toivottelen mukavaa heinäkuun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Hauska kosinta, kyllä tuo vahvasti kosinnalta näyttää :) Kaunis kirkkomaa, idyllinen. Luonnon taideteokset ovat ihania, luonto osaa :D
  Mukavaa kun tauluja meni kaupaksi, taitaa ne toisetkin heti mennä. Ei taida Liljakukko kiusata liljojasi kun ovat noin komeita :)

  VastaaPoista
 2. Oisko noita ollut väärään aikaan lentelemässä ja tehnyt mahalaskun! Vain luuta jäi jäljelle!
  Kiva, että sait tauluja uusiin koteihin.
  Paljon nuppuja varjoliljoissasi. Ja kirsikat, nam!

  VastaaPoista
 3. Pyörätetkellä näkee paljon enemmän kuin autoillessa. Täytys minunkin käydä hautuumaalla, tänään kuitenkin sadepäivä, saa nähdä. Kiva, kun tauluja menee kaupaksi! On sitten tehtävä uusiakin.

  VastaaPoista
 4. Tuula, tottunut olen siihen vuosien varralla että taulukauppa ei oikein käy, ihanalta ihmeeltä tuntuu nuo kaksi myytyä :) Liljakukkoja en ole nähnyt ainuttakaan tänä kesänä!

  anja, voi olla niin, helle sekoittanut noidankin pään :) Tuo varjolilja on kasvanut jo korkeammaksi kuin minä.

  Sirkka, niin näkee, tyytyväinen on aina kun saa lähdettyä pyöräilemään. Tänään innostuin vähän maalailemaan pihalla :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja risutöitä, tuollainen pari olisi hyvä häälahja!
  On tainnut noita-akka joutua käppäilemään Kyöpelinvuorelle vai liekö ottanut taksin, kun luutansa oli kadottanut.
  Aina on mukavaa, kun näyttelystä saa töitänsä kaupan, onnea.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän se taiteilija tietää, että niillä tuloilla ei eletä! Mikä ilo kun saa jotain myytyä, jotta voi ostaa uutta matskua ja jatkaa sutimista! Vähän hiljaista ollut ostopuolella, mutta lohdutan, ettei se Helene Schjerfbeck taida nykyään niin kovasti myydä.....;)

  VastaaPoista
 7. Markka, risutöitäkin olis kiva tehdä, mutta eihän se aika riitä kaikkeen. Kiitos :)

  Maikku, juu ei eletä, vähän tarvikerahaa näköjään joskus saa takaisin :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)