torstai 28. heinäkuuta 2011

"Jos nuo tummat raidat...


... ottaisimme pois, ei noin kirkkaita nuo vaaleatkaan ois.Huomaahan sen tämän tästä, ett' on elo värikästä.
Kuinka riepumatto muuta olla vois."


Ostinpas kaksi uutta riepumattoa käytävän lattialle. Hermostuin entisiin "kumipohjaisiin" mattoihin, kun pohja alkoi jo aivan murenemaan, ei olisi enää pesua kestäneet ollenkaan. Siinäpä säästyin kahden maton pesulta :) Nämähän voi pestä miten haluaa, kunnon riepumatot. Ja vielä sattui juuri oikeanlaiset olemaan Kodin1'ssä plussakorttitarjouksena lähes puoleen hintaan. Poika oli makutuomarina mukana ja vaatimus oli että ruskeat tai vaaleat, näissä on molempia :)Eilisen päivän öljysin pihalla puukalusteita ja vielä illalla toiseen kertaan. Samalla öljysin tämänkin penkin. En edes muista minkäsävyinen tämä oli ostaessa, oli aivan harmaantunut jo. Nyt on sitten ruskea!Tämä isokokoinen röllykkä taas säikäytti minut eilen aamulla :) Vilkaisin ulos ja tämä suuri naama katseli takaisin. Nämä äitikoiransa kanssa asustavat tuossa yli yhden pihan ja käyvät aina vierailulla... Keväällä juoksivat molemmat tässä ympäriinsä pitkin pihoja ja peltoja.


Aikansa nuuskutti ja lähti sitten kotiinsa. Meidän Leevi on ehkä tämän koiran jalan korkuinen...

Yhtenä iltana kun kastelin Leevin kanssa pihalla kukkia, tämä tuli Leeviä nuuskimaan, onneksi eivät isommin ruvenneet keskustelemaan toisillensa, ja pistin Leevin äkkiä sisälle. Minä nimittäin vähän pelkään näitä isoja.Mutta kyllä nyt on kuumaa!! Vesimelonia (ja jäätelöä :) kuluu... Tänään piti käydä kesken päivän suihkussa itseään viilentämässä, kun ei kehonlämpö muuten alkanut kauppareissun jälkeen laskemaan, aivan pää tuli kipeäksi.

Nyt sentään tuulee mukavasti, taidankin tästä lähteä pihalle niitä T-paitoja leikkelemään, pihapihlajan alle varjoon.


4 kommenttia:

 1. Kauniit riepumatot ostit.
  Tuo öljymispuuha on meilläkin vielä
  edessä. Jospa viikonloppuna ehtis.
  Tänään ukkonen riehui ja poikkasi
  sähkötkin, melkein tunniksi.
  Kuuma on edelleen, ei yhtään viilentänyt
  ilmaa.

  VastaaPoista
 2. Kauniitt matot! Tuota mattojen uusimista harkitsen minäkin, noiden nykyisten pohjat alkavat murenemaan ja se pöly niistä onkin hienoista pölyä. Riepumatot voisikin olla paras ratkaisu siihen pulmaan.
  Kyllä nyt on kovasti tarennut, liikaakin. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniit riepumatot,itsekin olen kutonut mattoja,Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos sirpa, meillä ei ole nyt ukkostanut, lämmintä riittää yhä vain.

  mummeli, minä ainakin olen matto-ostokseen tyytyväinen, mukavalta tuntuvat jalkojen alla :)

  Kiitos ritva. Minäkin lapsena pääsin kokeilemaan kutomista, kun äiti lainasi jostain kangaspuita ja kutoi kotona, mukavaa olisi päästä vielä kutomaan joskus.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)