keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Näyttely


Kävin aamulla viemässä taulujani Ouluun ikkunanäyttelyyn, ovat siellä koko kesäkuun ajan. Laitan tänne nopsasti vain muutaman kuvan mitkä nappasin aamulla ennen kuin jatkoin matkaani työpaikalle.


Aamu oli hurjan aurinkoinen ja lämmin, suorastaan hiostava. Sitten tulikin ukkonen ja sade loppupäiväksi, lämpötila laski nopeasti. Auringosta ja heijastuksista johtuen kuvat ovat mitä ovat...

Tiistaina olin mukana eräänäaisella "kevätretkellä" siitä laitan postauksen varmaan viikonloppuna. Huominen on onneksi Helatorstain ansiosta vapaata, perjantai kuitenkin työpäivä.


12 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Tsemppiä näyttelyyn, taulusi ovat upeita!

  VastaaPoista
 2. Onnea näyttelyllesi!!
  Taulusi ovat hienoja. Tuo "kiviset askelmat",
  se on suosikkini.
  Mukavaa helatorstaita sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onnea sinnekin suuntaan näyttelylle!! :) Tosi hienolta näyttää, värit pääsevät oikein kunnolla loistoonsa ulkoilmassa! Tuo karhu on mun lemppari :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, olet tehnyt hienon näyttelyn! Tulppaanifriikkinä pidän tulppaanitaulusta ja auringonkukista, mutta maisemat ovat myös upeita! Tuo vihreä niemeke kiehtoo. Samoin koski ja keväinen lehto.

  VastaaPoista
 5. Taulusi ovat kauniita. Upeaa maisemaa ja herkullisia värejä, sekä tunnelmaa. Onnea näyttelyyn :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on upeita kaikki, olet taitava! Koski, tulppaanit ja portaat.....

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitoksia teille kaikille! Ikkunoista tuli ehkä vähän värikkäät, mutta kesän värejä kaikki. Näyttely on aina vähän jännä paikka, tosi mukavaa kuulla että tykkäätte tauluista. Jospa ne saisivat väreillään kadulla kiiruhtajat vähäksi aikaa hidastamaan vauhtiaan tuossa ikkunoiden kohdalla :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun nätin näyttelyn olet laittanu. Ihania tauluja...Minullakin on yksi sun maalaus täällä olokkarin seinällä, oikein omakuva. Sitä se ukkeli aina kaiholla katselee, onhan siinä hänen akkansa 30 vuotta ja lähes 20 kiloa sitten ::))

  t. tarja

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tarja, sinullehan se on kuin peiliin katsoisi, kun vielä on seinällä :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniita maalauksia. Maalaatko öljyllä? En toivota sitä o:lla alkavaa koska se kuulemma tuo huonoa onnea. Mutta kuitenkin.....

  VastaaPoista
 11. Vekki, olen unohtanut näköjään vastata, mutta parempi myöhään... Juu öljyllä maalaan! Akryyliä olen kokeillut, mutta tämä öljy on jotenkin luontevampaa käsitellä, ei tarvi hoppuilla tehdessä. Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Osaat maalata tosi kauniisti, työsi säväyttävät ;9

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)