tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kukkasia

Kesä toi mukanaan paitsi kukkaset, tänne myös hyttyset, ikävä kyllä. Äsken oli ulkona aivan tyyntä ja ukkospilvet kuumottivat taivaalla, oli aivan hiljaista muuten, mutta käki kukkui tauotta, muutama lintu lauloi ja sääsket ampaisivat kimppuun kuin sotajoukko! Niitä oli paljon, aivan pilvenä pörräsivät ympärillä, huh.Nyt ei ole oikein muuta tänne laittaa kuin näitä kukkasia, osa kuvista taitaa olla sunnuntailta. Laitan kuvia vähän päällekäinkin, ihan huvikseni.Kun ostin daalian kun nuppu oli vasta vähän raollaan, ihan kivan värinen kukka sieltä onneksi paljastui :)Lilasävyjä näissä, syreeni, neilikkaa ja pelargonia.Paljoa ei ainakaan vielä satanut niistä ukkospilvistä, muutamia pisaroita tuli ennen kuin siirryin sisätiloihin.

Vielä melkein viisi viikkoa kesäloman alkuun, ja huomenna on vasta keskiviikko...

Mukavaa viikon jatkoa, ainakin lämmintä on luvassa :)

9 kommenttia:

 1. Lämmintä piisas tälle päivälle ja koko viikoks, sitähän tässä on odoteltu, kohtuudesta tykkään, mutta liika on jo liikaa....hyvää lomaa toivotan sinne pohjoiseen päin....;)

  VastaaPoista
 2. Täällä tajuton :D helle, vesi hupenee kukille. Mies on Suomussalmella ja siellä on kuulemma mäkäräisiä riesaksi asti :)

  VastaaPoista
 3. Lomasi sattuikin hyvään aikaan sään puolesta. Kiva leikitellä kuvien kanssa. Kauniisti kukkivia kukkia. Tänne sattui ukkosilma tulemaan eilen aamulla, onneksi meni tunnissa ohi ja toi sadettakin. Hyttysiä on jokunen ollut, ei riesaksi asti. Vielähän ne kerkiävät. Leppoisaa ja luovaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kukat! Kiva on leikitellä noiden kuvien kanssa. Täällä ei pilviä näkynyt, mutta tuuli piti hyttysetkin piiloissaan odottamassa tosi hyökkäystään. oikein kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maikku, Tuula, Sirkka ja mummeli. Selvennän vähän, että en ole nyt lomalla, vaan saan sitä vielä odotella viisi viikkoa. Kiitos toivotukseista kuitenkin, ovat nyt valmiina :) Mäkäräisiä en ainakana huomannut illalla, onneksi. Nyt tulee vielä kuumempi päivä...

  VastaaPoista
 6. Kivoja kukkakuvia laitoitkin nyt meidän katseltaviksi. Helle on mut nautitaan kun ei oo pakkasta. Ootelehan...kyllä se loma sieltä tulee ..)) t.tarja

  VastaaPoista
 7. Kauniita kukkakollaaseja. Värit ovat upeat.
  Meillä Ristiinan korkeudella mäkärät hyökkäävät kimppuun heti kun yrittää kukkapenkkejä siivoskella, joten olen jättänyt ne ihan rauhaan - siis kukkapenkit.
  Helteellä olen ajatellut talven paukkupakkasia - eipä tule valitettua että huh hellettä loppuis jo.
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kiitos tarja, juu kyllä tämä aina talven ja pakkasen voittaa :)

  Kiitos Leenamarketta ja tervetuloa lukijaksi :) Meillä ei tässä ole mäkäröitä vielä näkynyt onneksi sentään.

  VastaaPoista
 9. Sinullahan on jo monenlaista kukkijaa... Kauniita kuvia. Itsellä puutarhanlaitto jäi vähän myöhäiseksi näyttelyn ja matkan takia, mutta kyllä ne jossain vaiheessa kukkivat. Herne- ja papumaankin sain vasta pari päivää sitten laitettua.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)