lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!


Kyllä helle nyt hellii, koko päivän on ollut varjon puolella 29 astetta! Iltapäivällä ei tuullut ollenkaan, joten aika tukalaa, siihen vielä hyttyset, niin johan on tunnelmaa! Melkoista ripaskaa oli välillä autonpesu tuolla pihalla sääskien seurassa :) Mutta on tätä kesää odotettu, niin nyt saadaan nauttia kunnolla lämmöstä!Joku oli tanssinut ripaskaa minun kasvimaallakin :( Tällaiselta herneen alut näyttivät vielä aamuauringossa, mutta nyt illalla kun kävin kastelemassa, oli muutamia katkenneina, samoin oli tallottu ja kaiveltu taas kukantaimia, jotka laitoin siemenestä kasvamaan. Eikä ole ensimäinen kerta, nyt mietityttää onko se jompi kumpi isoista koirista tuosta parin pihan takaa, ne laukkaavat välillä pitkin pihoja muutenkin. Vai saakohan linnut tuollaista aikaan... rastaita, harakoita ja ne fasaanit... Oma koirakaan se ei voi olla, kun ei ole kotona. Eikä se kyllä ikinä ole kasvimaalle mennyt kun on jo pienenä kielletty menemästä!

Tässä vähän kuvasatoa taas pihamaalta, josta löydän itseni helteessä haahuilemasta vähän väliä, vaikka tähdellisempääkin tekemistä varmasti olisi. Aika paljon on kyllä tullut tehtyäkin, kuten se autonpesu, yhden maton pesu ja vähän siivoushommia täällä sisätiloissa...


  


Siitepöly taitaa nyt olla pahimmillaan, sitä on vähän joka paikassa nyt. Tunkee jopa sisälle asti ikkunoiden tuuletusluukuista.Ostin tämän vaaleanpunaisen norsun jo viikko sitten kirpparilta, kävin sen eilen töistä tullessa hakemassa, kun vihdoin muistin :) On sitä hölmöksi mennyt, kun tavarat jää tiskille...

Eipä tuo vielä mitään, yhä pahenee: Tänään keitin itselle kahvia - unohdin kuitenkin juoda sitä ja muistin asian vasta kun olin ajellut kauppaan asioille! Nyt voi sanoa että onneksi on termoskeitin (joka muuten sammuu itsestään kun kahvi on tippunut), joten join kahvit kun olin kotiutunut!

Torstaipäivä oli reissupäivä - Neljän tunnin koulutuksen takia (Vantaalla) lähdin kotoa aamulla seitsemältä ja tulin kotiin illalla seitsemältä. Hyvin pysyi Norwegianin kone ilmassa, nyt on sekin testattu :) Vähän turhan raskas päivä, mutta kun pyydettiin niin samapa tuo oli käydä. Kerronpas nyt senkin että yt neuvottelujen vaikutuksia ei vieläkään ole kerrottu, tämän kuun loppussa pitäisi kuitenkin alkaa jo selviämään miten tässä käy. Alkaa olla välillä vitsit vähissä ja jaksaminen sitä ja tätä, mutta päivä kerrallaan!Tänään kauppareissulla kävin rautakaupassa etsimässä kylpyhuonetarvikkeita (jotka löytyivät lopulta Halpahallista :). Tuli ostettua kuitenkin pieni matto tarjouksesta sekä kahdet työhanskat pihahommia varten. Nyt on sitten kahdetkin rukkaset jotka iskeä naulaan tarvittaessa!Kotimaisia tomaatteja ja Hollantilaisia mansikoita, jotka ovatkin muuten tosi hyviä!Sieltä rautakaupan puutarhamyymälästä ostin kaksi pientä Enkelinsilmä pelargoniaa. Sai tämä siilivanhus pitkästä aikaa kukkia kannettavakseen, monta kesää on nököttänyt tyhjillään.

Huomenna pääsee siskonpoika ripille, joten on juhlat tiedossa ja näkee sukulaisia pitkästä aikaa! Menenkin sinne yksin, kun meidän muu perhe on pohjoisessa. Harmillista mutta näin nyt taas sattui päällekkäin juhlat ja reissu. Näköjään se on perinne että kun koulut loppuvat ja isällään on vähän pidempi vapaa, lapset ja koira suuntaavat ukin ja mummin luokse :) Saapa nähdä montako sieltä kotiutuu alkuviikosta.
Mukavaa sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Joo, sitä on liikeella, tarkoitan sitä muistamattomuutta ja unohtelua.....syytetään siintä tätä kuumuutta. Kun ei suurempaa haittaa satu, niin olkoonsa...korjaantuu ajan kansa sitten.....;)Kaikesta huolimatta, hyvinhän tässä pärjäilään!

  VastaaPoista
 2. Kuumuus on ihan pätevä syy siihen unohtamisvaivaan, tunnetaan se täälläkin! ei muuten niin mukavaa. Sinulla on ollut monta rautaa tulessa. toivotaan, että yt-neuvottelut ratkeaa suotuisasti. Kukkia on pihallasi jo paljon! Siili on mukava pelargoninkannattaja. Helle vain jatkuu täällä vielä, tänään ehkä viimeistä päivää.

  VastaaPoista
 3. Söpö tuo siili nytten :-) Ja luulenpa, että vaan iskä kotiutuu täältä tiistaina :-D

  VastaaPoista
 4. Helle senkuin jatkuu täälläkin.
  Kauniit kukat ja suloinen elefantti!
  Kyllä nyt pitää nauttia tuosta ulkoilmasta, hyvällä omallatunnolla. Olen huomannut, että
  ne työt siellä sisällä eivät karkaa:)

  Mukavaa helluntai-iltaa, Anja!!

  VastaaPoista
 5. Niin se on Maikku, helteen syytä :)

  Sirkka, minusta tuntuu jo että oli tulos mikä tahansa, kun vain loppuis tämä epätietoisuus ja odottelu. Siilistä tuli ihan kivannäköinen :)

  Kiitos Essi, niin minustakin! Mikäs siinä jos viihdytte ja muistatte olla kiltisti :)

  sirpa, meillä loppui helteet viime yönä, kova tuuli ja ukkoskuuro laski lämpötilan 15 asteeseen. Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa kun muillakin muisti reistailee :D
  Inhottavaa epätietoisuutta, ymmärtääköhän ne neuvottelijat kuinka tuollainen vaikuttaa ihmisiin :( Mutta, siili on ainakin ihana kukat selässään ♥

  VastaaPoista
 7. Tuula, kyllä vain reistailee, ehkä tästä stressistä johtuvaa, tai vanhuuden oireita :) Niinpä, epätietoisuus on pahinta, ei oikein voi kauaskantoisia suunnitella. Kiitos :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)