lauantai 14. toukokuuta 2011

Tuulinen päivä


Tänään on ollut aurinkoinen ja tuulinen päivä. Suojaisassa paikassa takapihalla on todella lämmintä, mutta esim. merenrannassa torilla tuuli kovin viileästi.Ensimäiset voikukat kukkii seinänvierustalla. Nättejä kuin pikkuauringot, vaikka rikkaruohojahan nämä ovat.Olen oppinut käyttämään tätä kaulakorua :) Torinrannan aittojaLaivoja, taustalla PikisaariNappasin muutaman kuvan tämän yhden aitan yläkerrasta, siellä oli paljon kaikkea kaunista. Aitan nimi oli Lentävä lammas.
Pari lisäkuvaa samasta paikasta.

Kaikissa tauluissa ja painetuissa korteissa ja muissa kuvallisissa esineissä oli sama signeeraus. Arvelinkin jo että onkohan taiteilija itse puodinpitäjä ja niinhän hän olikin, kun ostoksiani maksaessa kysäisin, kuka taiteilija on maalaukset tehnyt. Hän on kyllä ollut tuottelias.Tuon pikkuruisen tontun ostin :) Ja toisesta eli Anna-Riitan aitasta nuo viisi kaunista lasihelmeä, lisäksi Essi osti jotain itselleen. Hän sai muuten tällä reissulla kesätyötarjouksen tämän toisen aitan yrittäjältä :) Ei tosin sinne aittaan, vaan yhden viikon ajaksi hoitamaan hänen lapsiaan täällä Kempeleessä... Toki hän oli tuttu ennestään, Essin kaverin äiti, ja siksi menimmekin käymään katsomassa, kun on uuden puodin sinne avannut.

Nyt pyykikone piippaa siihen malliin taas, että pitänee lähteä ripustushommiin. Illalla seurataan Euroviisuja, onneksi ei jääkiekkoa ole tänään, niin ehkä saa jopa katsoa :) Yleensä en ole niin innokas viisujen seuraaja, mutta satuin näkemään Suomen, Paradise Oskarin kertakaikkiaan ihanan, pojan itsensä tekemän kilpailukappaleen, joka siis pääsi finaaliin!


4 kommenttia:

 1. Kivoja esineitä oli kuvissa. Toiseksi viimeisessä
  siellä alhaalla ihania sinisävyisiä mukeja. Ihankuin ne siellä olsi meille tulossa. Onneksi on kaukana, ettei pääse ostamaan.

  Tuo voikukka on kyllä iloinen päivänkukka, mutta ah, niin ikävä nurmikolla. Kova vimma aina ne hävittää pois kukkimasta.
  Terkkuja sinne!

  VastaaPoista
 2. Ei nyt sitten Paradise Oskar ihan kärkisijoille
  päässyt, mutta hyvin hän lauloi.
  Kiva koru on kaulassasi. Tuo tonttu on aika
  suloinen ja paljon muutakin kivaa siellä
  näyttäisi olevan.
  Taas uusi viikko edessä, kovaa vauhtia kohti
  kesäkuuta mennään.
  Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Voikukka on upea väriloistossaan näin keväällä! Sittenhän sitä pitää taas ruveta kitkemään rikkaruohona. Vaikka hyötykasvihan se on kun lehdet voi syödä ja juurista saa tehdyksi kahvinkorviketta. En tosin itse ole kokeillut.
  Oskar pitää oman linjansa, katselin myös jonkin aikaa viisuja (kirjoitin blogissanikin). Kivoja aittoja siellä, kun niistä löytää noin mukavaa tavaraa.

  VastaaPoista
 4. mummeli, nuo mukit oli tosi nätit, taisi olla orvokkikuvioita. Minunkin pitäisi varmaan raskia kiskoa voikukat :) Kiitos samoin!

  sirpa, eipä päässyt, vaikka niin hyvä oli esitys! Aina minä hurahdan jonkun tontun ostamaan, vaikka esim. nuo mukit olis ollut hyödyllisemmät :) Tosiaan toukokuukin on jo puolessa välissä! Kiitos samoin!

  Kiitos kommentista Sirkka, Ai niin, sittenhän voin kiskoa voikukat kun ovat kukkineet, hyvä ajatus. Enpä ole minäkään niitä ruuaksi laittanut :) Pitääpäs käydä kurkkaamassa blogiasi. Aittoja on aika monta tuolla rannassa, kivoja ovat, harvoin tulee käytyä.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)