sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Sunnuntaina


Laitanpas vielä tämän äitienpäivän kuvia tänne. Äidin muistelu -postaus löytyy tuosta alapuolelta, jos joku sitä vielä haluaa lukea - ja kiitos vielä kommenteistanne edelliseen!


Aamuteen join lehteä lukiessa aivan kuin muinakin aamuina. Sitten toiset jo heräsivätkin ja äitienpäivä alkoi tohinalla. Kuvassa hauska käsilaukun mallinen kortti, sisältö jääköön ihan minun omaksi :)


  

Minä saan niin harvoin kukkia, että nappasin näistä ihanuuksista oikein monta kuvaa muistoksi tänne :)Salaperäinen painava paketti...Josta paljastui tämä todellakin TOIVELAHJA ♥

Nappia painamalla saa kukin linnun äänen kuuluviin. Huomasin että kun tätä käyttää pihalla, linnut alkavat vastailemaan ääniin! Alkoi jo tuntua että huijaan pahasti yhtä talitiaista, kun vastasi aina tälle kirjalle... siirryin sisätiloihin. Tämä on todellakin mielenkiintoinen ja hyödyllinen kun yrittää lintuja tunnistaa. Ihan kaikkia ei tästäkään löydy kuten esim. Härkälintu, jota heti etsin kun se on niin erikoisen kuuloinen, eikä Hiiripöllöä löytynyt. Mutta kaikki mahdolliset muut mitä etsittiin tästä tuntui löytyvän, 150 lajia kaikkiaan, tämä tulee olemaan kovasti käytössä ihana lahja!

Kirjassa on myös monien lajien "kutsuääniä", niitäkään en tohtinut pihalla kuunnella, tiedä vaikka olisivat tulla pölähtäneet paikalle!

Ilman tätä pääkipuilua päivä olisi ollut vielä mukavampi... ei auttanut taas kuin särkylääkettä ottaa päivällä, ihan samanlainen olo kuin kahtena edellisenäkin päivänä, aina samalla puolella päätä. Toivottavasti ei enää huomenna, työpäivänä, jatku tai lääkärille on jo hakeuduttava.Vaaleanpunaista ja punaista


Ja tietenkin kakku, namm...Todella hyvää oli kakku pitkästä aikaa, juuri sopivaa, eikä liian makeaa.

Päivä oli aurinkoinen, tosi lämpimästi paistoi keskipäivällä. Ja lintujen laulu pihalla oli tosiaankin kuin jatkuva konsertti, nekin innoissaan taas kun ilma lämpeni.

Hyvää alkavaa viikkoa ja aurinkoista toukokuun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Mitähän siellä sisällä oli :D
  Ihanan väriset ruusut ja mahtava lahja :)Toiveesi on kuultu ♥
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin ja muista käydä siellä lääkärissä jos särkee :)

  VastaaPoista
 2. kaunis on äitienpäiväsi ollut. Toivotaan säryn jo loppuvan. Mutta myös sanon, että ajoissa lääkäriin ellei lopu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuula! Kortissa oli kauniita lauseita äidille :)

  Kiitos mummeli!

  Ihan kunnossa ei päänuppi ole vieläkään, mutta ilman lääkkeitä meni tämä päivä, huomiselle lääkäriaika kuitekin varattuna.

  VastaaPoista
 4. Ihana kaakku, oikein suussa sulavan herkullisen näköinen.
  Ihana lahja!
  Voi jee, tuo on kiva yllätys ♥
  Upeat ruusut ja kaunis kortti, ihana päivä, nyt se jäi muistoihin ♥
  Mutta kevät jatkuu ja toivotan ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 5. Nyt harmittaa!! Bloggeri on poistanut postauksen ja kommentit eiliseltä, kaikki. Samoin on ehkä käynyt toisillekin eilen postanneille. Voi bloggeri, tuo ne takaisin please....

  VastaaPoista
 6. Kaikki minun kommenttini ovat ilmeisesti haihtuneet joka paikassa missä vierailin toissa päivänä.. ei kivaa.
  Tähänkin kommentoin jo aikasemmin.
  Että on ihana kakku ja tuo linnunlaulu lahja aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos seijastiina tuplasti, kun eli myös siitä bloggerin poistamasta. Kirja on kyllä tosi kiva, kovasti käytössä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)