keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Peililätty

Pikkuinen postaus tänne, ihan vaan siksi ettei tarvi juuri nyt tyhjentää tiskikonetta :)Näitä mosaiikkipyörylöitä rupesi nyt tulemaan. Eilen illalla huomasin taas leikkeleväni palasia ja tällainen tästä tuli illan tunteina. Taaskaan en malttanut suunnitella paljoa etukäteen, tein mitä mieleen juolahti.Peili peilaa ja lätty muuttaa väriään sen mukaan mitä on peilattavissa, oikeanpuoleisessa näyttää siniseltä kuin taivas yllä. Keskustaan olisi ollut kiva laittaa pyöreä muoto mutta kun ei pyöreää saanut mitenkään aikaiseksi.

Saapa nähdä millaiselta näyttää sitten saumauksen jälkeen, kun vain joskus ehtii sen tekemään, ei ainakaan viikkoon, kun kalenterissa on nyt jos jonkinlaista merkintää.Ulkona on aurinkoista, mutta tuulee vallan vimmastusti! Marketat odottelevat että istuttaisin ne isompaan astiaan.Vuohenjuuri on alkanut kukkimaan, toivottavasti kestävät tuon tuulen tuiverruksen.Varjolilja on kasvanut huimasti viime päivinä.Tämä hassunnäköinen viritys on viikonlopulta, kun yritin houkutella  perhosia :) Purkissa on hunajavettä ja tuo sieni on ihan tahmeana hunajasta, mutta ei vain perhosia tullut, ei vaikka siirsin tuon alemmaksi ja lähemmäksi puita tuonne pihan perälle. Tai onhan siinä voinut perhosia käydäkin herkuttelemassa, en vain ole ollut siellä katsomassa silloin.Tässä on perhonen! Onkohan tuo kangasperhonen nimeltään. Siipien väri on alapuolelta vihreä ja yläpuolelta ruskea. Ruohoksi olisin luullut ellei se olisi juuri lentää lepattanut tuohon sammaleelle.

3 kommenttia:

 1. Nyt on jo useampi mosaiikkityö saumausta
  vailla valmiina. Näyttävät hienoilta.
  En ole minäkään saanut perhosia kuvattua.
  Mutta, onhan tuota kesää vielä edessä.
  Toivotaan, että lämpenisi hieman.
  Mukavaa loppuviikkoa Anja.

  VastaaPoista
 2. Hienoja nuo työsi, kivat väriyhdistelmät. Minäkin mennyt useammankin perhosen perässä, eivät vain suostu kanssani yhteistyöhön. Ehkä joskus!
  Hyvää viikonloppua ja kyllä nu vuohenjuuret tuntuu aika tuulen kestävän.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sirpa ja mummeli. Perhoset on hankalia kuvattavia, lähtevät mennä lepattamaan viimeistään juuri kun on nappaamassa kuvaa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)