lauantai 9. huhtikuuta 2011

Noita nokinenä


Tällainen pieni noita-akka liihottelee luudallaan jo meillä pääsiäistä enteillen :)


On se vähän pelottavankin näköinen, mutta jotenkin niin "symppis" kuitenkin huiveineen ja paljaine varpaineen... eikä sen nenä ole nokinen, vaikka otsikkoon taisin niin kirjoittaa :) Käytin tänään Janne-poikaa parturissa ja odotellessa katselin kauppojen pääsiäishömpötyksiä...

Stockmannin Hulluille päiville en ole innostunut menemään... onneksi, ainakin jos siellä meno on tuollainen kuin Aku-ankan Huhhuh-päivillä, tässä teille lyhennetty versio:


Iines joutui hankaluuksiin kun vilunkipelillä meinasi itselleen kaikki parhaat tarjoukset kahmia, ja lopputulos on sitten noinkin surkea kohtalo... Sentään vain sarjakuvaa :)Iloisen keltaiset Narsissit tuovat vähän aurinkoa tänne sisätiloihin.Tuunasin viimevuotista Pääsiäiskranssia hieman lisäilemällä siihen tiimarin hömpötyksiä :) Tuo peltinen kanan vieressä on kastelukannu, se nokkaosa meni vähän piiloon.

Jatkoin tänään kylvöpuuhia, laitoin itämään rairuohoa ja vielä vähän kesäkukkia, mm. krassia. Krassin siemenet oli kivan isoja, kuin herneitä. Nyt taas vain odotellaan itämistä. Auringonkukat ja samettikukat jo lehtiä kasvattavat, toivottavasti jaksavat kesään saakka täällä sisällä.

Ihanaa, huominen on vielä lepopäivä ennen taas uutta työviikkoa ja sen kiemuroita...

Leppoisaa Sunnuntaita!

13 kommenttia:

 1. Ihana tuo noita-akka ja kranssisi on,
  Pääsiäiskranssi!
  Hullut-päivät kierrän myös kaukaa.
  Siellä voi just käydä noin hullusti,
  kuten Iinekselle.
  Iloista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Voi että, miten ahkera olet ollut kylvämään kesäksi kukkia. Minä laiskimus olen krassitkin kylvänyt vasta suoraan kukkapataan, ovat sitten kukkineet vasta loppukesällä ja myöhään syksyyn. Taimettaminen täällä ja sitten niiden raahaaminen mökille niemen nokkaan on tuntunut hankalalta. Samoin auringonkukat olen kylvänyt suoraan maahan.
  Kyllä sinä saat iloa kukista jo alkukesästä.
  Noita on metkan näköinen, ei lainkaan ruma niinkuin yleensä noidat.
  Iloa sunnuntaihisi ja uuteen työviikkoon.

  VastaaPoista
 3. Iloisen näköinen noita :) Kranssista tuli kaunis, en ole miettinyt vielä ovikranssia ei ole oikein ideaa. Ikinä en ole hulluilla päivillä enkä pimeillä päivillä käynyt, hirvittää ihmis paljous :D Sitä tämä maalaiselämä teettää :D Ens viikolla kyllä haen narsisseja ja laitan niitä piharuukkuun oven pieleen, lumet sulaa ja piha on vähän ankea :)

  VastaaPoista
 4. Kiva noita-akka ja pääsiäiskranssi. Tuostapa sainkin idean tuunata itsekin vanhan pajukranssin pääsiäiseksi. Istuttelin jo narsisseja ulos mökin ikkunalle ja portin pieleen. Kylvin myös siemeniä mm.leijonankitaa ja ne siemenet olivat niin pieniä, että miten niistä voi muka mitään kasvaa...krassin siemenet näkee sentään silmällä :D.

  VastaaPoista
 5. kiva tuo kranssisi. ja narsissit on todekkisia ilon tuojia värillään.
  Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 6. En voisi hullumpaa asiaa kuvitella kun hulluuteen ängetä mukaan tuonne shoppailemaan, huhhuh.
  Saisin päänsäryn alta aikayksikön.
  Kranssi on hieno. Nyt alkaa valo voittaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille sirpa, anja, Tuula, Markka, mummeli ja wihtori, aina niin ihania kun käytte kurkkaamassa ja kommentoimassa :)

  Minullakin on jokunen vuosi mennyt pelkällä rairuohon kasvatuksella täällä sisällä, ulos olen kylvöjä tehnyt ja aina sieltä jotain on kukkaan ehtinyt näilläkin korkeuksilla. Tänävuonna purkkien paljous vähän ihmetyttää itseäkin :)

  Vartavasten en ikinä ole hulluille päiville tälläytynyt minäkään, kun ei minkään tarvista sieltä tunnu olevan, tungoksia välttelen muutenkin parhaani mukaan...

  Tänäänkin paistaa pihalla aurinko :) Taidan käydä vähän lintujen laulua kuuntelemassa...

  VastaaPoista
 8. Hauska noita-akka! Vähän persoonallisempi tapaus kuin mistä kauppojen hyllyt ovat enimmäkseen taas täyttyneet :)

  VastaaPoista
 9. Huiiiii, mikä noita, mutta hauska ja kauns pääsiäiskranssi :)
  Tiimarista saa kaikkea kivaa tarvikkeita kranssiin, pitääkin itsekin ehkä laittaa oveen perinteen mukaan jotain.
  Iines raukka :(

  Mutta ihanaa kevään etenemistä ja sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 10. Voi kamala mitkä huh huh-päivät ankoilla olikaan. Minä kavin kerran hulluilla päivillä...ja se kerta riitti. Ihania narssisseja, pitääkin muistaa niitä ostaa Pääsiäiseksi.)) Mukavaa työviikkoa ja pääsiäisen odotusta sinulle::)) t. tarja

  VastaaPoista
 11. Kiva kun olet aloittanut pääsiäisen teon, minulta on kohta mennyt yksi mämmituokkonen..;D Serkkuni käväs ja toi narsissiruukun ja siihen tämä homma jääkin tänävuonna. Virpojille olen kyllä varannut hyvää, taitaa olla laiskamato luikertellut sisuksiini ku en laita mitään...;)

  VastaaPoista
 12. Sopivasti särmää pääsiäis noita-akassa. Tuommoiset hullunhalvat tulinat kierrän kyllä kaukaa. Kivalta näyttää pääsiäiskrassisikin. Narsissit ovat kyllä varma kevään merkki. Taidan myös hakea viikolla, kestävät aika paljon kylmää. Voi laittaa ehkä jo ulos, jos tulee oikein kylmä niin pitää sitten suojata. Hauskaa alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille Inka, seijastiina, tarja, Maikku ja Valokki, ihanaa lukea vielä sunnuntai-illan iloksi teidän kommentteja :) Vietinkin iltapäivän ulkona, maalaamassa ja kuuntelemassa niitä lintuja, näin ainakin joutsenia, talitinttejä ja fasaanin.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)