keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Inspiraatiota ja kevään merkkejä etsimässä


Nyt on kyllä inspiraatio hukassa, tänään olisi ollut kevään viimeinen maalaustunti mutta ei jaksanut... Selailin lehteä ja näpsin siitä inspiroivia kuvia tänne:


Tämän voisin vaikka maalata, tämä on niin ihana kuva lampaista, maisema näyttää jotenkin niin tutulta, polku järven rantaan... ihan kuin olisin tuota samaa kulkenut kymmeniä kertoja uimaan...


Tällainen lepopaikka täytyisi ehdottomasti saada omalle pihalle, mielellään vielä vähän suurempikin, enemmän seinää ympärille, lempeän siniharmaata... Osaiskohan tuollaisen itse tehdä, ei kait tuo kovin vaikea voi olla. Ai niin, tarvikkeiden etsiminen ja roudaus jostain rakennusliikkeestä on se hankalin asia.Kesän kukkia, lämpöä, aurinkoa ♥

Nämä seuraavat kuvat eivät ole enää lehdestä vaan ihan täältä kotiympyröistä.

Tänään oli taas niin sateinen, harmaa päivä ja töissä kiirettä niin että vei voimatkin. Koiraa käytin äsken lenkillä; märkä usva leijui ilmassa ja rapa roiskui koiran tassujen alla.


Mutta koiran ruoka on sen sijaan näin iloisen väristä ja muotoista :) Tuohon päälle tuli vielä koiranmakkarapaloja ja vähän "ihmisten ruokaa" niin maistui Leeville paremmin, se ei taida paljon nappuloiden kuvioista piitata :)Nämä herkut taitaa olla jo melkein syöty, kun kuva on eiliseltä. Tosipuheessa karkkeja on vielä minulla vähän jäljellä, mutta älkää kertoko kellekään etteivät käy napsimassa :)Kävyt ja neulaset senkun lisääntyy pihalla ja kantautuvat sisällekin, no ei sentään käpyjä vielä ole tullut... Rännit laulaa iloisesti, oikeanpuoleinen on naapurin ränni, kahlasin hangen poikki sen kuvaamaan kun iloinen veden roplatus sieltä kuului. Nämä kuvat on siis eiliseltä kun vielä paistoi aurinko!Ilta-aurinkoa kuusen oksistossa.

Peltikannu on odottanut koko talven kesää ja kukkakimppua, saa vielä tovin odotella.Pallo paistattelee tuoksuvadelmapensaan suojissa.

Puutarhatonttu on tullut kovin vanhaksi ja mennyt rikki :( Monta vuotta se on köllötellytkin tuossa vajan vierellä, nyt taitaa olla uuden tontun hankinta edessä, jos löytyy...

Tässäpä tämänkertaiset, Hyvää loppuviikkoa!

9 kommenttia:

 1. Lempeä kuva tuo, lampaat :)
  Oikein kiva lepäilypaikka,minäkin tahtoisin justiin tuollaisen.
  Kiva postaus, kaikkea mukava, raksuja meilläkin on, mutta Monakissa syö ne.
  Karkkeja ja omenoita nams :P

  Kivat kuvat!
  Mukavaa viikonloppua, sehän kohta jo taas lähestyy :)

  VastaaPoista
 2. Tonttu-vanhus taitaa olla valmis
  eläkkeelle.
  Kivoja kevät ja kesäkuvia olit ottanut.
  Voisin kyllä pari tuollaista, missä on tuota
  lakritsia vaivihkaa napata.
  Toivotaan aurinkoisempaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen löhöilypaikan pihalle haluaa tämäkin. Parannettu versio maitolaiturista, jonne voisi nämä omat hinkkinsä heilauttaa ;)

  VastaaPoista
 4. Maitolaituri tuli minunkin mieleeni tuosta lepopaikasta. Tai tuo nurkalla kököttävä bussi pysäkin katos. Siellä olisi kiva olla sateellakin pisaroiden tanssiessa katolla.
  Voi tonttu parkaa, ikä tekee tepposia. Mutta nuo lampaat, ihania, lämpöisä elukoita.

  VastaaPoista
 5. seijastiina, sirpa, wihtori :) ja mummeli, kiitos teille kaikille, kiva kun kirjoittelitte kommentit! Niinpä, nyt tarvittais vain ohje "näin rakennat helposti maitolaiturin" tekis vain vähän isomman version :)

  VastaaPoista
 6. Vihdoin kerkesin tänne sinun blogiisi...lomalla tuppaa olemaan kiireitä. Kivoja kuvia olet napsinu ja karkkia...nam. Rupea vaan rakentamaan itsellesi löhöilypaikkaa takapihalle, kyllä se sinulta onnistuu..)) Ja lampaita, ihania mutta ei me niitä enää vaivoiksi otettaisi, vai mitä. Mukavaa tulevaa viikonloppua ! t.tarja

  VastaaPoista
 7. Minä myös innostuin tuosta löhöilypaikasta, sopisi mökkerölle lettukeittiön lähelle tosi hyvin. Prinssipuoliso aina toppuuttelee intoani, edellinen idea oli lintupöntön rakennushaave mökin rantapuihin niin, että sinne mahtuisivat lapset nukkumaan kesällä. Ehkä vielä joskus.... mutta rakensinhan mökin vessan joskus ihan itse!hih.

  VastaaPoista
 8. Tulisi kaunis taulu. Taulu on ihana utuisen vanhanaikaisen tunnelmallinen :) Paljon on teiltäkin lumet hävinneet, meillä on paikkapaikoin vielä oikein hankia.

  VastaaPoista
 9. Tarja, kiva kun kävit kurkkaamassa :) Juu ei lampaita, paitsi jos maalle muuttaisi...

  Anja, kiitti kommentista, lapset linnunpöntössä hauska ajatus :)

  Eikö vain Tuula, tuo taitaa jonain päivänä tauluksi tullakin :) Tänään aurinko paistaa ihanasti ja hankia sulattaa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)