lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vahvuuksia

Tällainen tunnustus tulla tupsahti minullekin, kiitoksia Sirpa!Nyt pitäisi paljastaa itsestään viisi heikkoutta tai vahvuutta. Heikkouksia olen tainnut jo moneen otteeseen täällä luetella, niitä kyllä riittäisi yhä... Ajattelin kuitenkin, että kun minulla taitaa olla melko heikko itsetunto (oho, siinä lipsahti taas yksi heikkous :) niin yrittäisinkö kaivella jotain vahvuuksia itsestäni tähän, jospa se vähän kohentaisi tuota äsken mainittuakin. Katsotaan miten käy, ja löytyykö mitään...

1. Luonteeltani olen rauhallinen. Eli minulla on melko pitkä pinna, enkä helposti tule hysteeriseksi pahassakaan tilanteessa, yleensä... kai tätä vahvuudeksi voisi sanoa. Taidan olla realisti...

2. Olen tekemisissäni yleensä melko nopea. Eli siis jos osaan jonku homman, teen sen tosi nopeasti, mitä turhaan vatvomaan ja miettimään. (Toki tässäkin on poikkeuksia, jos jostain tekemisestä ei tykkää, tai kyllästyy, tahtoo venähtää)

3. Rehellisyys ja luotettavuus ovat mielestäni tärkeitä, ja olen myös itse hyvin näitä noudattanut. Suunnattomasti harmittaa, jos tietää että joku sanoo/väittää jotain, mikä ei pidä paikkaansa! Voihan tosin olla tilanne, ettei jotain voi kertakaikkiaan kertoa... mutta se on vähän eri asia.

4. Taidan olla melko empaattinen, se lienee jos ei vahvuus, ainakin hyvä ominaisuus! Varsinkin jos jotakuta pienempää/heikompaa, tai ketä tahansa, kiusataan tms. se tuntuu tosi pahalta.

5. Vielä yksi, hmm... No se voisi liittyä tähän taiteellisuuteen ja luovuuteen. Onhan sekin vahvuus, omalla tavallaan, eikö vain!

Olipas siinä miettiminen huh, mutta lista tuli täyteen :)

Tämä tulisi nyt antaa eteenpäin viidelle bloggaajalle. Katselin blogeja ja niin monella tämä tunnustus oli jo, että en tässä uskalla ketään nimetä. Jos joltain vielä puuttuu, niin ota tunnustus blogiisi, ole hyvä!

Mukavaa on lukea toisten tekemiä paljastuksia, niin heikkoja kuin vahvojakin puolia. Ja niitä on hyvä välillä itsestään mietiskellä.

*****

Tämä kulunut viikko on ollut hyvin kiireinen niin töiden puolesta kuin muutenkin (vanhempainiltaa yms.), että en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan, eikä iltaisin enää ole jaksanut.

Kiire jatkui tänäänkin, kävin viemässä pari taulua kehystettäväksi ja käytin autoa katsastuksessa, kauppareissun lisäksi. Eihän se minun auto noin vain tälläkään kertaa leimaa saanut, pitää vähän korjauttaa ja käyttää kuukauden sisällä uudestaan, voihan... tietää rahanmenoa ja aikataulujen sovitusta, mutta eiköhän siitäkin taas selvitä, sinnillä jos ei muuten...

Ai niin, jotain hyvääkin sanottavaa viime viikosta, kävin uimassa! Torstaiaamuna vihdoin sain toteutettua ajatuksen, että ennen töihin menoa käyn uimassa, kun halli aukeaa jo 6:30. Tytöllä alkoi koulu vasta kymmeneltä, ja innostui hänkin lähtemään mukaan. Oli niin mukavaa, että taidan ottaa tavaksi, ostin jo sarjalipun tukemaan tätä aamu-uintia, ja voi sillä lipulla iltaisinkin käydä :) Yllättävän paljon oli uijia jo paikalla, vaikka melkein heti avaamisen jälkeen menimme. Vesijuoksu tuntui olevan nyt suosittua, sillä vesijuoksuvyöllä, en ole itse kokeillutkaan.

Tässä tämänkertaiset, palaan taas jonain iltana, moikka!

5 kommenttia:

 1. Hienot vastaukset Anja.
  Olikin kiva vaihteeksi lukea vahvuuksia.
  Ja, kyllähän taiteellisuus myös minun
  mielestäni on ehdottomasti vahvuus.

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Olen ollut sitä mieltä, että yleensä heikoudet ovat muuten samalla niitä suurempia
  vahvuuksia....useimilla ihmisillä, kun oikein tarkasti rupee pohtimaan!?? Tottakait on on niitä tosi heikkouksia joita vois parantaa ja niitä vahvuuksia joita kehitetään edelleenkin..;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tunnustuksesta ja kivat kysymykset ja vastaukset ♥
  Mukavaa sunnuntaita Anja :)

  VastaaPoista
 4. Sinun vahvuudet osuivat oikeaan. Olen nuo sinusta huomannut. Tuo empaattisuus on meillä yhteistä kuten tuokin huono itsetunto. Juontavat varmaan jostain asioista lapsuudestamme. Minullakin on tosissaan itsetunnossani vajausta ja empatiaa joskus omastakin mielestä hieman liikaa. Pitäsisköhän meidän ruveta pikkuisen itsekkäämmiksi....oisko se hyve kuitenkaan. t. tarja

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirpa, Maikku ja Seijastiina kun kirjoittelitte kommentit :)

  Ja Tarjalle :) Sait minut ajattelemaan - tuota miten se lapsuudesta juontaisi, ja jotain alkoi mieleen putkahdella, meillä tosin oli vähän eri lähtökohdat; Minä nuorin (jota ei voinut ottaa mukaan, jota piti odottaa, jonka puolesta vastattiin kysymyksiin...) ja sinä toiseksi vanhin meidän katraasta. Pitäiskin minun "ihan itsekkäästi" omalta kantilta miettiä nämä asiat läpi, mutta eihän sitä enää paljoa muistakkaan...

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)