torstai 3. maaliskuuta 2011

Jalkojemme alla sama maa

Laitan tänne iloksenne muutaman hauskan kuvan, jotka oli saamassani "kiertosähköpostissa". Kuvien alkuperää en tiedä, mutta tällaiset kiertoviestit on tarkoitettu iloksi, joten ei haitanne jos julkaisen täällä.


Kalliokielekkeen nokassa saa todellakin olla yksin omassa rauhassaan... en kuitenkaan ehkä uskaltaisi.


Tätä katsoessa tulee jano :) Niin kirkasta vettä, että paatti näyttää kelluvan ilmassa!


Peilijärvi


Tämä on hauska, kun edellisessä postauksessa kirjoitinkin kolikoista. On ehkä jokunen hetki kulunut tuota rakentaessa.

*****


Minä itse puolestani olen värkkäillyt iltaisin isoäidinneliöitä, tarkoitus on tehdä näistä peite ihan itselleni! Lanka on liukuvärjättyä, joten värit vaihtuvat ihan itsekseen. Tämä väri on juuri sellainen jota etsinkin ja valkoinen reunus raikastaa mukavasti. Tässä kuvassa ovat tummalla pohjalla, joten se vähän nyt sammuttaa näitä värejä. Kivasti tulee joka toinen neliö tummempi ja joka toinen vaalempi sävyinen :)

*****

Kävinpäs tänään pitkästä aikaa kampaajalla, edellisestä kerrasta oli (taas) kuukausia ja olin jo itse saksinut otsahiuksia... Lyhennystä vähän ja vähän runsaammat otsikset, mikä on ihan ok, samoin vähän blondeerausta lisää... Mutta se pikkuisen harmittaa, kun toivoin tuosta uudesta "polkkatukastani" vähän pallomaista, pehmennettyä, mutta tämä on nyt suoristettu ja melko päätä myöten... Kotona tietysti kiepautin tutulle nutturalle, onneksi yltää vielä :)
Hiuksethan on uusiutuva luonnonvara ja vielä näitä jäikin, että mallia voi halutessaan taas muuttaa. Ja saahan sen laitettua vaikka kihartimella tai rullilla pöyhkeämmäksi, jos joskus aikaa on.

*****

Tänään minulla soi työpäivän ajan harmiksi saakka päässä Jenni Vartiaisen esittämä "Missä muruseni on" - ei niin etten tykkäisi kappaleesta, mutta rajansa kaikella rallatuksella... Vaikkapa laskuja tulostaessa kun pitää keskittyä numeroihin, huomaa kelaavansa sanoja.... Ja kaiken huipuksi kun lähdin töistä (aikaisin, sinne kampaajalle :) ajelin aikani ja sitten huomasin että avaan radion, niin eiköhän sieltä ko. biisin alkutahdit ala soimaan, huhhuijaa!

*****

Tänä aamuna oli ulkona lämpöasteet plussan puolella, ihanaa että pakkaset on ainakin toistaikseksi ohi ja kevät tulossa :)


7 kommenttia:

 1. Huh, kun huimasi, kun katsoin tuota kallionkielekkeellä istujaa, totta tosiaan, saa varmaan olla yksin omine ajatuksineen. On siinä voinut aikaa ja kärsivällisyyttä kysyä tuo kolikkospiraalin rakentaminen. hauska idea.
  Mukavaa vikkonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuolla en kyllä vapaaehtoisesti istusi, hui..
  Niin se kevään tulo saa Muumipeikonkin
  riemastumaan.
  Kyllä itsekin haluaisin kevään kunniaksi
  jotain pientä muutosta olemukseeni.
  Vaikkapa pallokampauksen.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin teille mummeli ja Sirpa, hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Moikkis, sullon ihana tukka nyt ja aina, mut muistatko kun pienenä maalasit tukkasi lateksilla ja se piti leikata....hupsista keikkaa, oliko se salaisuus..))) Kivoja kuvia tuos yllä ja taas niin mukava postaus että oikein intona luin sen. t. tarja

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain muistan, vähän vaikea unohtaakkaan :) Tai oikeasti taidan aika vähän muistaa itse tilanteesta mutta on se niin monta kertaa kerrottu, heh.

  VastaaPoista
 6. Lauantai-illan ratoksi selaili sivujasi ja niin mukavia juttuja ja kuvia.Näkee että paneudut asiaan.
  Kyllä kevään tulo virkistää!
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos SinikkaHelena. Minä käyn puolestani vähän väliä sivuillasi :) Maalauksia, neuleita, ympäristötaidetta, kaikkea ihanaa sieltä aina löytyy, pitääpä lähteäkin kurkkaamaan...

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)