sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Aware


Mitäs sitä tuli viikonloppuna puuhailtua, katsotaanpas kuvia kamerasta, jos näistä jotain selviäisi...


Tämän pienen kanan ostin kaupasta viimeviikon alkupuolella, kirjahyllyssä odottelee pääsiäistä.Sain Pohjoisesta tulijoilta tuliaisiksi tämän kauniin kevätesikon :)Vaikka lunta tuli yhä vain lisää loppuviikosta, se ei tunnu kaikkia haittaavan :)
Vasemmassa kuvassa poika, oikeanpuoleisessa koira.Kahvin hinta on noussut huimasti, pakka maksaa normaalihintaisena melkein saman verran, millä vähän aikaa sitten sai kaksi pakkaa. Nyt on kuitenkin kahvia joksikin aikaa, kun viikonloppuna osui tarjouksia kohdalle kauppareissulla.Itselläni on aamut alkaneet jo vuosia kupillisella vihreää teetä, yleensä Twinings, mutta välillä jotain muutakin, tällä kertaa Reilun kaupan, lähikaupasta. Iltapäivälläkin joskus juon mieluummin teetä kuin kahvia, valkoinen tee on ihanan kevyen makuista.Pitäähän sitä syötävääkin olla, tehtiin tänään omenapiirakkaa, yhteisvoimin Essin kanssa ja hyvää siitä tuli :)Ihan oikeaksi ruuaksi tein tänään perunamuusia ja pekonibroileria. Puolitin broilerin rintafileet, maustoin ja kääräisin pekonisiivun ympärille, pannulla vähän väriä pintaan ja uunivuokaan paistumaan. Laitoin vielä ruokakermaa (pannun kautta, että kaikki maut talteen :) vähän päälle, niin tuli kastike siinä samalla.Pikkuisen aikaa käytin sutimiseenkin :) Sen verran että maalasin kahdesta piakkoin kehystettävästä taulusta ulkosivut taulun sävyillä. Siltä varalta tuon tein, että jos laitan ns. tilakehykset, niissä kun jää taulun reunan ja kehyksen väliin pieni tila, eli sivut näkyvät ja on hyvä olla siistit. Käytin reunoihin akryyliväriä, se kun kuivuu nopeasti.

Toki Japanin uutiset on kuultu, on se ihan kamalaa miten nopeasti elämä voi mennä mullin mallin! Nämä on niitä asioita, joille ei me ihmiset mitään voida, luonto elää elämäänsä ja ihmisellä on vain kerättävä tuhon jälkeen elämän rippeet kasaan, kenellä siihen on vielä mahdollisuus...

Voi vain toivoa sydämessään että ei enää uusia tuhoja tulisi, eikä kenenkään tarvitsisi enää enempää joutua kärsimään...

8 kommenttia:

 1. Paljonhan olet ehtinyt viikonlopun aikana! Leiponutkin ja hyvää ruokaa valmistanut. Vesi herahti kielelle katsoessani. Nam.

  VastaaPoista
 2. On niin herkullisen näköinen omenapiirakka, että ihan sytytti mieln jo leipomaan. Muutenkin kovin olet ahkeroinut ja tuo kananen on aivan upea rotunsa edeustaja.

  VastaaPoista
 3. Kauniit narsissit bannerissa.
  Omenapiirakkasi näyttää kauniilta ja
  maistuis mullekin.
  Broileria oli meilläkin, fileen päälle pekonia
  ja sen päälle vielä cheddar-juustoa.
  Hiukan rasvaista, mutta...

  Kuvista päätellen yhtä hauskaa sekä pojalla,
  että koiralla.
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivotaan
  iloisempia uutisia maailmalta.

  VastaaPoista
 4. Anja, olen monen monituiset kerrat klikannut itseni blogisi lukijaksi, mutta jotenkin se aina häviä ??? en ymmärrä miksi. Sen vuoksi en ole täällä huomannut piipahdella. uusi yritys jälleen...seuraan tilannetta.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille anja, mummeli ja sirpa. Broilerista tulee makoisaa kun vähän höystää, eikä kuivu paistettaessa. Toivotaan tosiaan että tilanne maailmalla rauhoittuu.

  Nyt wihtori näyt lukijoissa tännekin asti, toivottavasti et häviä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kana, minä ostin viime pääsiäisen jälkeen myös jotain alennuksista, tänä pääsiäisenä ne pääsee pöytään.

  Omenapiirakka näyttää herkulliselta ja maistuis mullekin vihreän teen kera, nams:P

  Pekonibroiskut näytää mehukkaalta, hyvää ruokaa :)

  Ihanaa aurinkoista päivää Anja ♥

  VastaaPoista
 7. Anja, viikonloppu on sopivasti edessä,
  ehdit varmaankin käydä blogissani.
  Siellä on postia sinulle!

  VastaaPoista
 8. Sirpa, kurkkasin jo, kiitoksia! Sieltähän löytyikin aihe seuraavaan postaukseen viikonlopulle :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)