tiistai 8. helmikuuta 2011

Läpikuultavaa, voimakasta...


Olen ihastellut tuota tuoksupullon vihreää moneen otteeseen ohi kulkiessa. Tänään otin siitä kuvan ja siitä tämä sitten lähti...Tuli kuvattua muutama muukin tuoksupullo. Nuo värit ovat niin ihanan kuultavia, herkkiä mutta voimakkaita, punainen ja vihreä suorastaan herkullisia. Minä itse en paljon hajuvesiä käytä, tulee herkästi pääkipu niistä, mutta muutama sentään tullut hankittua, loput on tytön.Lisääkin kuultavaa väriä löytyi...Jopa maalauksen apuaineista, vasemmalla vernissaa, oikealla öljyä.
Nämä tosin ovat melko värittömiä, mutta läpikuultavia kyllä.

Mosaiikkipaloja :)
Herkullisia, voimakkaita värejä... Nämä ovat olleet kai jo pari vuotta laatikkoon pakattuina, mieli on tehnyt ne ottaa esille ja tehdä taas "jotain", mutta nyt täytyy tyytyä vain katselemaan näitä (tämä ikuinen ajan puute)
Ehkä kesällä, ehkä... ellei se laastijauhon loppu ole kuivunut kiveksi, mutta saahan sitä kaupasta uutta :)Simpukankuoria


"Aarteita" :)


"Jalokiviä" :)

Kaikenlaisia tykötarpeita laatikosta löytyi, näistä saisi jos vaikka minkälaista teosta tehtyä.

Huomenna maalaamaan!

5 kommenttia:

 1. Tuoksupulloista saa kauniin asetelman. Varsinkin valoa vasten näkyy vaikka minkälaisia ihania sävyjä. Teetkö mosaiikkia kesällä?
  Juuri viime viikonloppuna lajittelin omat "aarteeni" lokerikkoon, johan oli homma. Kohta tuntuu, että olen himohamstraaja, kun jokaista nippeliä ja nappelia luulee tarvitsevansa johonkin tuunaukseen :)

  VastaaPoista
 2. Ihania hajuvesiä ja kaikenlaisia aarteita, kauniisti esillä, kuten taiteilija vaan osaa ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita pulloja ja aatreita! Mutta nuo mosaiikkipalat ovat varsin herkullisen näköisiä. Aivan kuin ihania toffeepaloja, joita voisi syödä!
  päivi

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut jo useiman viikon ajan koruvehkeet levällään ja paljon olen saanutkin aukaseksí!! Hyvän näköisiä aarteita ja jalokiviä, tarkistin tarkkaan....kiva kun meitä tämän lajin eläviä on, ei muuta kun hommiin...vaikka mosaiikkiakin vois kasata...:)

  VastaaPoista
 5. Pitkään aikaan en ole näitä mosaiikkeja ja aarteita liimaillut ja kasaillut, kesällä helpompaa kun saa vaikka pihalla puuhailla näiden kanssa :) Pari vuotta sitten tein muutaman taulun.
  Valoin ihan sementistäkin ulos pari laattaa, ja laitoin mosaiikkia pintaan. Se oli sellainen kokeilu, ihan hyvin ne on kestäneet talvenkin yli. Viime kesänä oli tarkoitus tehdä pienempiä, koristella kiviä... mutta talvi mokoma ehti ennen minua.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)