torstai 20. tammikuuta 2011

Tavallinen työpäivä

Tänään oli tuiki tavallinen työpäivä, kuten on ollut jo liki 20 vuoden ajan... no ei ne päivät nyt ihan niin samanlaisia kaikki ole olleet, onneksi kuitenkaan. Työhuonekin on jo neljäs menossa, kaksi kertaa olen rakennuksesta toiseenkin muuttanut... Nappasin huvikseni muutaman kuvan kännykällä huoneestani, tässä ne sikin sokin sekoitettuna:

Keskellä näkyy, miten minulla on tätä nykyä oikein kaksi näyttöä rinnakkain. Se kyllä helpottaa työtä, kun tietoja siirtää toiseen paikkaan, niin ei tarvi hyppiä ikkunoiden välillä. Tarkoituksella etsin mainosviestin näyttöön kuvan oton ajaksi, enhän minä toki muuten mainosviestejä työaikana lue! Ylimmässä kuvassa on ovi käytävään, faksikone ja kirjoituskone pöydillä ja onhan siellä viherkasvikin :)

Puhelinvaihde oli jo jossain aiemmassa postauksessa, siitä ei kuvaa tässä. Alimmissa kuvissa näkyvät postituskone ja tulostin, ne ovat kovassa käytössä päivittäin. Muutamasta lehdestäkin nappasin kuvan ennen kuin lähdin kirjeitä ja muita päivän posteja taloon jakamaan.

Siellä ne työt huomennakin odottavat tekijäänsä, taidan aloittaa aamulla tammikuun maastokulujen syöttämisestä projekteille, sitten tuleekin kahvin jälkeen posti....
___Kotona sitten muiden hommien lisäksi kävin Leevi-koiran kanssa lenkillä. Lenkin jälkeen Leevi hävisi kuin tuhka tuuleen pihalta sen hetken aikana kun olin saunapuita vajasta hakemassa. Hukassa oli noin 10 minuuttia, vilaustakaan ei näkynyt vaikka etsin pitkin tietä, huolissani huhuilin... Sitten ilmestyi kuin tyhjästä pihalle jostain. Pari vuotta sitten talvella oli karkaamisongelmaa, toivottavasti ei taas ota tavaksi!

Niin tuo pannukakku, sekin piti tänään tehdä kun yksi maitopurkki ei muuten huvennut jääkaapista. Hyvää oli pannari pitkästä aikaa.

Vähän kuvataidetta tähän lopuksi; Janne oli tuonut koulusta nämä kaksi työtään tänään kotiin. Tykkään molemmista ja sain luvan laittaa niistä kuvat tänne:Tässä on hyvät ja voimakkaat värit, laivoja, merta ja rantoja.Mallista ruutupiirroksena tehty linna, lyijykynätyö.

9 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiselta kuulostava työ Sinulla :)
  Alkaa Leevillä olemaan kevättä rinnassa, paljon hyviä hajuja. Ovatkohan tytöt jättäneet Leeville haisteltavaa ♥
  Minulta on nyt kertakaikkiaan pannarit ja muut herkut kielletty, otin taas itseäni niskasta kiinni :D Eipä hätää kyllä ote taas kohta hellitttää.

  Hyvin on taitosi periytynyt, todella hienoja töitä ♥

  VastaaPoista
 2. Tutultapa tuntuu työpaikkasi. Nyt jo kahdeksan vuotta pois työpaikalta.

  Pannukakkua napsaisin palasen ja hilloa myös! Kits.

  VastaaPoista
 3. Aikas monta samaa tavaraa sinulla työpöydälläsi kuin minullakin. Miten sitä ennen tultiin toimeen ilman kahta näyttöä.
  Kivat taiteilut Jannelta!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kollaasi, se on siis todella kaunis ♥
  Pannaria, nam, minäkin tahtosin :P
  Taiteilija alku selvästi, on myös Janne, onko hän poikasi Anja, vai lapsen lapsi, mutta sukuun tulee, se on selvä! :)

  VastaaPoista
 5. Juu, kyllä Leevi kovin kuono maassa kulki lenkilläkin. Minäkin olen ollut jo monta viikkoa ilman karkkia ja herkkuja, tämä oli poikkeus...

  Ole hyvä kaimaseni, vaikkakin vain näin virtuaalisesti nappasit :)

  Aiemmin minäkin ihmettelin, mitä jotkut tekevät kahdella näytöllä, nyt ymmärrän varsin hyvin.

  Janne kiittää! Kyllä on ihan minun tekemä poika :) täytti vastikään 12-v ala-asteen puolella on siis vielä, isosiskonsa on jo 15-v.

  VastaaPoista
 6. Hyvin tutun tuntuista on sinun työpaikallasi... minulla alkamassa jo 36 vuosi samalla työnantajalla. Voisi sitä kyllä nyt jo muutakin tehdä;) sukuvikaa näyttää olevan tuo taiteilu teilläkin ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvä juttu ja kiitos Anja.
  Siispä äitinsä lahjat saanut kuvaamaan kauneutta ♥

  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 8. Katohan Jannea, ihan sukuunsa tullut....mut missä minun taiteellisuuteni piilee, samaa sukua minäkin. Jannelle terkut että kyllä tätönen tykkäsi piirustuksista: Sinullapa on kiva toimisto. t. tarja

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista, tuntuu yleensä pitkiä työuria olevan meillä toimistoihmisillä.

  Näissä lasten kuvistöissä on aina mukavia yllätyksiä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)