torstai 13. tammikuuta 2011

Talven valo


Eilen alkoi tauon jälkeen maalaustunnit, ja hyvä niin! Menin sinne tämän talvimaiseman kanssa, jota jatkoin maalausveitsellä. Onhan se vähän vaikeaa uudella työkalulla alkuun tehdä, mutta alkoi jotekin sujahtelemaan loppua kohden :)Ei tämä vielä valmis ole, mutta paljoa viimeistelyjä tämä ei enää kaipaa, eli kovin pikkutarkkaan tätä veitsityötä en aio, eikä varmaan voikaan viimeistellä. Auringolle teen varmaan vielä vähän jotain...

Mielessäni mietin jo seuraavia keväisempiä aiheita. Tämä on vähän tuskallista, kun kovasti tekisi mieli maalata, mutta olosuhteista johtuen se on mahdollista toistaiseksi vain kerran viikossa maalaustunneilla. Lisäksi ehkä joskus viikonloppuna jää maalaamiselle hetki aikaa.

Tänään poikkesin töistä tullessa näyttelyäni katsomassa, sehän jatkuu vielä tämän kuun loppuun. Oikeastaan menin sinne katsomaan onko esitteitä vielä jäljellä ja sopimaan näyttelyn purkuajasta kuun viimeiselle päivälle.

Tänään tuntui olevan kylmä tuuli, joka puski luihin ja ytimiin... Ei auta, pitää lähteä vielä koiran kanssa käymään pieni kävelylenkki, vaikka on se jo pihalla temmeltänyt tämänkertaisen lumenpukkaajan kanssa. Lämmintä päälle niin jospa sitä tarkenisi.
7 kommenttia:

 1. Kyllä on upea taulu, tuollaisista pidän erityisesti ♥ Täällä on lumi raskasta ja sitä on paljon, hankalaa kun ei kohta ole paikkaa mihin sitä kolaisi :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä olen samaa mieltä Tuulan kanssa, ihan talvinen taideteos.
  Meiltä tulee juuri tämän kerrostalon viidennestä kerroksesta lumet alas, talkkari ylitöissä.
  Tuo muumi juttu hauska:D

  VastaaPoista
 3. Hienosti osaat maalausveitseä käyttää.
  Taulussa on kivat värit. Laita vielä kuva,
  kun on ihan valmis.

  Muumipeikon tarinoissa on perää.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Voi kun on taas ihana taulu synnytysvaiheessa. Ja kuinka ihania ovatkaan nuo muumijutut....aivan ehottomasti mun pittää saaha tuommonen kirja. Moikkista vaan t. tarja

  VastaaPoista
 5. Hieno taulu syntymässä! Odotellaan kuvaa, kun saat sen mieleiseksesi ja valmiiksi!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Pitää tässä joku päivä ottaa ja viimeistellä tuo maalaus, toivottavasti en vahingossa mene sitä pilaamaan.. Niinkin voi joskus käydä ja siitä me 'taiteilijat' aina toisiamme varoitellaan ettei kannata liikaa muokata loppuvaiheessa.
  Muumilta löytyy aina sopiva ajatus kirjoitettuna :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa lauantai iltaa ja kiitos kommentista *minulla*:)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)