sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Lunta lunta....


Jo alkaisi tämä lumen tulo riittää... Olin äsken eilisillan lumia lähdössä kolaamaan, mutta kun katsoin ikkunasta niin taas alkaa tupruttaa... sakenee vain koko ajan. Siirrän sittenkin iltaan tuon lumikolan kanssa kuntoilun ja kirjoittelen tänne teidän iloksenne :)Tältä näytti pihalla eilen. Ei vähään aikaan kahvitella tuossa pöydässä tai poimita herukoita noista pensaista. Mutta huomatkaapas, että pikkuisen aurinko jo paistaa tähänkin lumimaisemaan. Satuin kameran kanssa oikealla hetkellä pihalle :)Puhumattakaan tästä, auringonlasku on kaunista katsottavaa talvellakin.Leevi kyllä tykkää lumesta, vähän väliä on pihalle menossa. Se myöskin syö lunta! Vaikka on raikasta vettä tarjolla koko ajan, juo harvoin. Näyttääpäs se itseään isommalta tuossa sisäkuvassa, ja häntä viuhuu kuten yleensäkin. Nyt ei koko koira viuhu niin jotenkin sain kuvan otettua. Yleensä se heiluu kuin heinämies ja kohta on kuono kamerassa kiinni, siksi ei paljoa kuvia saa otettua ♥Kylläpäs on kotoinen tunnelma, kun tuli paukkuu ja rätisee leivinuunissa ja tv:stä tulee hiihtokilpailut.
Itse en kovin innokkaasti hiihtoa seuraile, mutta ei haittaa kun selostus kuuluu taustalta :)Eilen istuin ja virkkasin sohvalla, kun Janne jätti ulos lähtiessään näkymään elokuvan "Yksin kotona 2", kehotti vielä seuraamaan sitä, kuulemma hyviä kohtia. Olin aiemmin tuon leffan jo nähnyt ja odotin koska siinä tulee lelukauppakohtaus, joka oli jäänyt mieleen. Nappasin pari kuvaa teillekin, jos ette sattuneet katsomaan :)

Veikkaan kuitenkin että tämä ei ollut niitä kohtia, mitä poika tarkoitti :)
Elokuvan lopussahan Kevin antoi Lelukauppiaalta saamistaan tunturikyyhkyistä toisen "lintumummolle" joka pelasti hänet rosvojen kynsistä usuttamalla kaikki ruokkimansa linnut heidän kimppuunsa.

_____


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinkin auringonlasku! :)

  VastaaPoista
 2. Tutunnäköinen kuvio sulla meneillä...
  Kuva auringonlaskusta on hieno. Leevi on
  tyytyväisen oloinen tulen räiskyessä uunissa,
  todella kodikas tunnelma.
  Muuten, meillä tulee silkkaa vettä!

  Mukavaa sunnuntai-iltapäivää.

  VastaaPoista
 3. Hienoa tuo sinun virkkauksesi,mikä siitä tulee, saiskohan siitä ohjeen.
  mummi

  VastaaPoista
 4. Meillä meni lumisateet ja pakkaset pyllylleen :) Mittari näytti +1 ja rännit laulaa :D

  VastaaPoista
 5. Taaspa olet ottanut mukavia kuvia ja virkkaus näyttäs sujuvan. Tuossa muumin tekstissä virkkaja tuntee olonsa turvalliseksi....niinkö sinäkin. Mukavaa työviikkoa sinulle. t. tarja

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia!

  Lauhaa keliä on luvassa ensviikolle, saapa nähdä yltääkö vesisade tänne asti, mieluummin lunta kuitenkin...

  Virkkauksesta tulee pitsijakku, ohje oli viime kesän Novitalehdessä. Sama ohje oli sekä naisille että lapsille, aloin kokeilemaan pientä näin aluksi. Kuvio on nätti ja helppokin kun on muutaman kerroksen virkannut, sitähän voisi käyttää muuhunkin. Minäpä skannaan sen ja laitan mummi sinulle tulemaan sähköpostilla alkuviikosta.

  Kiitos samoin Tarja. Onhan se virkkaus ainakin mukavaa ja tulee siinä tv'n katselun ohessa samoin kuin neulominen.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)