lauantai 18. joulukuuta 2010

Tavarataivas ja pieni koiruli


Tänään oli siis se Leevin trimmaajalla käyttäminen. Aamulla vietiin Essin kans koira kymmeneksi trimmaajalle ja lähdettiin aikaa kuluttamaan läheiseen Säästökuoppaan (todella suuri halpamarketti), kun ei siellä oikein muutakaan menopaikkaa ollut ja matkaa kotoa sentään puolen tunnin ajon verran. Trimmaaja halusi varata aikaa 2½ tuntia että saa rauhassa työskennellä. Vielä tutustuttiin paikalliseen R-kioskiin ja huoltoasemaan, lottoa, tankkausta, kahvia...
Kamerankin lähtökiireissä tuikkasin laukkuun, niin napsinpas muutaman kuvankin:Ja kyllä siellä tavaraa olikin, aina aukeni jostain nurkasta uusi huone täynnä kaikenlaista enemmän ja vähemmän tarpeellista. Joulukukkaosasto oli kyllä niin ihanan punasävyinen. Nämä pienet hyasinttiasetelmat tonttuineen ovat kyllä söpöjä.Nuppuisia amarylliksia, oli siellä täysin auenneitakin ylähyllyllä.Se oli kyllä varsinainen lahja- ja koriste-esinekauppa. Norsujakin oli joka lähtöön, näissä kuvissa kolmea erilaista mallia. Vasemmanpuoleisen kuvan norsuilla oli kaulassaan pussi, jossa irrallinen häntä! Tällä etualan yksilöllä häntä on jo paikoilleen laitettuna sentään.

Sanottakoon jo tässä vaiheessa, että yhtään näistä esineistä en ostanut! :)
Sen sijaan sain ostettua, annas kun lasken... yhteensä VIISI joululahjaa perheenjäsenille, siinäpä ne melkein jo alkavat joululahjat ollakin kasassa, ehkä jotain pientä ja karkkeja vielä.

Jannea jo alkoi jännittämään ja yritti udella, mihin liittyvää se lahja voisi olla... saa pysyä salaisuutena Aattoiltaan saakka. Ei ainakaan liity mitenkään luisteluun, joka on nyt pojan ykkösharrastus, tälläkin hetkellä luistelemassa... Joulun jälkeen oli puhetta hankkia sitten uusi jääkiekkokypärä jos vain sopiva löytyy, mieluusti vielä alennusmyynnistä.Hauskoja Jouluasetelmia kaupan hyllyllä...
Tosi kaunis tämäkin, vielä kun valo syttyy tuohon takassa olevaan lamppuun.Nämäkin seimiasetelmat ovat kyllä ihania.Tämä kuva puolestaan on eilisiltaiselta kuutamokävelyltä. Vaikka muuten oli pimeää, kuu valaisi hienosti tienoon, niin oikaistiin tuota latupohjaa pienen metsän halki. Kuvat ei ulkona onnistuneet yhtään, varmaan johtui kylmästä tuulesta kun kameran linssikin huuruuntui. Näkee tästä ainakin sen että pimeää oli...Ja lopuksi tämä parturoitu pieni otus, meidän Leevi. Kuva on otettu autossa juuri trimmaajalta lähdön jälkeen, näyttää siltä että väsyttävä oli reissu. Kotona kyllä hyppeli ja temmelsi sitten senkin edestä, ei ollut enää karvatupsuja tassuissakaan esteenä. Ei tämä kyllä cockerspanielilta taas vähään aikaan näytä, mutta eipä sillä väliä, tärkeintä että takut ovat poissa.

Nyt pitääkin tästä lähteä keittiönsiivoushommiin ja sen jälkeen jatkan kutomista. Kahdet tossut on pian huovutusta vailla valmiina, joululahjoiksi niitä teen, joten kuvaa ei tähän voi laittaa. Toiset menee Essin kaverille ja toiset Papalle, jos vain tulee sopivat, toivotaan niin.


6 kommenttia:

 1. Ihan kivassa "ostosparatiisissa" olette olleet.
  Hauskan näköisiä fantteja ovat,
  mutta minähän lopetin jo niiden keräilyn...

  Kyllähän parin tunnin käynti kauneushoitolassa
  pistää ramasemaan.

  Mukavaa käsityöiltaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana ostospaikka, tuollaisesta minä pidän :) Minä nautin kukkien tuoksusta kun käyn joulukukkia hakemassa puutarhalta, siellä on hieno tunnelma kasvihuoneet täynnä erilaisia joulukukkia ja tuoksu huumaa.
  Onko tuo ihan oikeasti Leevi, ettei vaan trimmaaja olisi vaihtanut koiraa :)Kyllä kaverin näkö muuttui ♥

  VastaaPoista
 3. Minäkin pitäisin ostospaikasta ♥
  Leevi on suloinen, en kyllä tiennytkään että myös tuota rotua trimmataan :D
  Aika hauskaa!

  Mutta iloista ja rauhallista adventtia ja mukavaa joulun odotusta Anja ♥♥

  VastaaPoista
 4. Kiva oli kauppa, ehkä poikkean toistekin...

  Kyllä tämä meidän Leevi on edelleen - Kuvassa kuono hassusti levenee kun painuu alustaan ja otsakin on rypyssä :) Näiden ohut tiheä karva takkuuntuu helposti ja tämä kun ei ole näyttelykoira, leikataan välillä näin lyhyeksi, tällä mennään melkein kevääseen. Nyt on helppo taas harjailla koirulia.

  Sillä muuten on tuntunut olevan nälkä koko ajan eilisestä lähtien, luuleekohan ressu että on laihtunut ja pitää nyt syödä kovasti :)

  VastaaPoista
 5. Söpö kuva trimmatusta Leevistä. Ihan läikähti sydämessä, sillä minulla oli vuosikymmeniä sitten cockeri ja kasvatin muutaman pentueenkin. Turkissa ja tassuissa oli hoitamista verrattuna nyt Simon turkkiin ja käpäliin, joita ei tarvitse nyppiä eikä leikata. Trimmasin itse aikanaan, vaikka käytinkin välillä myös "kauneushoitolassa". Voi niitä aikoja.

  Minulta on jäänyt kaikki kaupoissa kiertelyt tänä jouluna, kaikki saavat lahjaksi vain villasukkia ja lapasia! No, huomenna piipahdan Sotkamon keskustassa haistelemassa jouluista kaupankäynti-ilmastoa.

  VastaaPoista
 6. On siinä ollut varmaan hommaa pentueissa... mutta kyllähän ne koirulit on ihania kavereita.
  Pehmeät paketit ovatkin aina mieluisia ja tarpeellisia.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)