torstai 2. joulukuuta 2010

Näyttely


Nyt on näyttelyni ripustettu Oulun linja-autoasemalla olevaan kahvioon. Näyttely on avoinna tästä päivästä tammikuun loppuun. Pikkuisen jännitystäkin eilen oli matkassa - Olin sopinut, että menen viemään tauluja kello neljän aikoihin, mutta kun kymmentä vaille Essin kanssa mentiin sinne tauluja kädet täynnä, lukitussa ovessa oli tiedote "Suljemme tänään klo 12:45". Hätähän siinä meinasi tulla, kun olin töistäkin ottanut loppupäivän vapaaksi tämän asian takia. Onneksi soitto kahvilanomistajalle pelasti päivän; hän kyllä muisti ja tuli aivan hetken päästä paikalle :)

Taulujen ripustamisessa on aina omat kommervenkkinsä, eri paikoissa eri menetelmät. Täällä oli käytössä naulat ja ruuvit seinässä olevaan listaan ja niissäpä olikin sovittaminen, että edes jotakuinkin linjaan erikokoiset taulut saa sovitettua, mutta siellä ne nyt ovat onnellisesti omilla paikoillaan. Toivottavasti ilahduttavat kahvilassa kävijöitä.Kahvilan jouluiseksi somistetusta ikkunasta pilkistää tuttuja kuvia :)Näköjään itsekin olen kuviin päässyt, taulujen numerointi menossa.Näyttelyn nimen mukaisesti vasemmalta oikealle - syksystä talveen...... ja talvesta kevääseen.Peräseinällä lounaskeittopöydän ja jätskialtaan päällä on kaikkein keväisimmät taulut :)Tämä Joulupukki ei muuten liity näyttelyyn mitenkään - Eilen oli maalaustunneilla pikkujoulut ja sinne tulla pölähti Joulupukki, ihka oikea ja Korvatunturilta, helikopterilla! Lahjoja oli pussi pullollaan :)

Tarjolla oli monenlaisia leipomuksia (minä vein vaniljakakun), karkkeja, kahvia ja teetä. Katseltiin syksyn aikana valmistuneita töitä ja kuultiin ihana jouluruno. Aika moni oli jo saanut valmiiksi palettiveitsityön - ihmeen ihania olivat, todella! Minä olen saanut vasta uuden veitsen hankittua... Ensiviikolla olisi vielä maalaustunti, mutta sattuu ysiluokan vanhempainilta samaan aikaan, kuinkas muutenkaan.


6 kommenttia:

 1. Onnea näyttelyyn! Kyllä siinä on oma hommansa, kokemusta on sen verran, että tiedän. Toivottavasti saat myytyä monta ja uutta intoa maalaukseen.

  VastaaPoista
 2. Iloista näyttelyä ja Onnea näyttelyyn ♥

  VastaaPoista
 3. Hei Anja

  Hieno näyttely kutsu esiteen kuva. Näyttely paikkakin varmaan siinä mielessä hyvä että väkeä käy kohtuulisesti, on luonnikas tulla kun voi samalla kahvitella. Nyt vaan ollut aistittavissa se etteivät ihmiset ole entiseen malliin innokaita sijoittamaan sisustukseen, eivät ainakaan täällä Porin seudulla. On tämä EU aikalailla paska juttu, omaan mahaan ei tahdo rahaa riittää, mutta muiden maiden pankeille kyllä riitää tahtotilaa. Mutta koskaan ei ole sitä 0.7 prosentin kehitysapu tukea tavoitettu.
  Onne sinulle näytelyyn ja kiitos käynnistäsi ja kommentistasi Teuvon kuvat blogissa.

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 4. Taulut käyty tsekkaamassa ja ihaniksi todettu. Onnea näyttelyyn ja toivotaan paljon kävijöitä ja katselijoita ja jospa kauppakin kävisi....tarja

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos :) Kyllähän se paljon työtä mainetta ja kunniaa vaatii että taidetta saisi myydyksi, mutta olen tyytyväinen siihenkin, jos kahvilassa kävijöille on iloa maalauksistani, edes joillekin.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)