tiistai 30. marraskuuta 2010

Terveisiä Huopatossutehtaalta

Ei niin että täällä hiljaista olisi, päinvastoin, mutta näitä tossuja on tullut lisää valmiiksi:


Edessä olevat pienimmät on oikeesti Joulunpunaiset, vaikka näyttää kuvassa oransseilta. Nuo kolmiväriset tein minulle uudella ohjeella, jossa ensin kudottiin neliöpalat ja ne ommeltiin yhteen tietyssä järjestyksessä ja sitten huovutettiin. Niistä tuli omasta mielestäni tosi kivat, paitsi ehkä vähän isot, että vois itse käyttää.Niin kuin tässä ei tärkeämpää tekemistä olis ollut, värkkäsin eilen illalla tällaisia joulukoristeita televisiota katsellessa. Ensin tein nuo isot, mutta pienet pumpulitäytteiset taitaa olla nätimpiä, valkoisetkin ois kivoja.Laitanpa näistäkin pannulapuista kuvan, tarkoitus on ollut tehdä vielä vihreäsävyisiä, kun on samaa kangasta on tullut ostettua kolmessa värissä, mutta ei ole ehtinyt. Ainahan pannulappuja tarvii, niin joku vois näitä sieltä Naisten Joulumessuilta ostaakin, vaikkeivät niin jouluisia olekaan.

Täällä siis ollaan Essin kans myymässä tulevana viikonloppuna:

4.-5.12.2010 KLO 10.00-17.00
PERINTEISET NAISTEN JOULUMESSUT
Pohjankartano, Oulu

Huom Huom! Meidät löytää ruokasalin perältä ihan ruokalan pitkän linjaston ja oven vieressä, paikkanumeromme on R12.

Meillä on myytävänä kaikenlaista itsetehtyä, mm. muutamia minun jouluisia tauluja, liitutauluja, lapasia, sukkia, tossuja, pannulappuja ja joulukoristeita, puisia rasioita ja runotauluja, virkattuja pehmoeläimiä, pikkumattoja ja torkkupeitto sekä laukku, hamahelmikoruja (kaula-, korva- ja pinssikorut), kuivakakkuja puolikkaina, ehkä jotain muutakin mitä ei tässä tule mieleen.

Joten lämpimästi tervetuloa ostoksille!

4 kommenttia:

 1. Näin ne tontut ahkeroi joulun alla! Harmi että on niin pitkä matka sinne, muuten oitis kiiruhtaisin!
  Vinkki: sain kaksi pannulappua, jotka olivat kuin pieniä tatinlakkeja. Käteviä. Kokeile joskus.

  VastaaPoista
 2. Jos ei Oulu olisi niin kaukana niin tulisin tossut hakemaan!

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, no teillä varmaan siellä lähellänne myös messuja ja myyjäisiä, niitä tuntuu näin Joulun alla riittävän. Täälläkin on ollut jo monia, mutta nämä on ainoat ja ensimäiset, johon olen menossa.

  VastaaPoista
 4. Messuilla käytiin ja oikein kolmessa polvessa oli meidän naiset liikkeellä, minä, tyttäreni Päivi ja Päivin tyttönen Sanni. Minullapa on nyt lämpöiset tossut ja oikein ihana lyhtytaulu ja kiva rasia. Pienen virkatun eläimen ostin Sannille sekä lahjaksi yhden hamahelmikorun. Pitkään on ollut tarkoitus saada jotain Anjan ja Essin tekemää ihanaa itselle ja nyt minulla on jo muutamia aarteita kotiin vietäväksi. Taulunäyttelykin on katsastettu ja taulut olivat ihania....voi kun raskis ostaa edes yhden, mutta jospa sitten kun palaan töihin vuorotteluvapaalta. kirjoitteli tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)