sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sydämiä


Eilen ompelin tällaisia sydämiä joulukoristeiksi. Nämä ovat nopeita tehdä, kiva täyttää vanulla. Olishan noihin voinut ehkä jotain koristetta vielä laittaa, mutta ainakin minun mielestä ovat noin hyvät, sellaiset vähän perinteisemmät kuin kovin koristellut.Sain tämän Joulukalenterin Essiltä, kun hänellä oli jo toinen kalenteri ostettuna. Tykkään tästä kovasti, samoin muistakin Minna Immosen maalauksista ja kuvituksista.Pari pientä enkeliä on löytänyt tiensä kotiimme (lähimarketista :)
Tuon pienempi tuli jo viikkoja sitten, mutta tänään tuli tämä soittorasiaenkeli. Sävel on Jouluyö Juhlayö, ja hassusti kovin nopeaan tahtiin soi alkuun kun vääntää soimaan, kuten soittorasiat yleensäkin.Toinen kuva tästä, kun ylempi jäi vähän epäselväksi, eli lintu on kädellään.Eilen oli täysikuu ja kuutamo. Yritin siitä käydä kuvan nappaamassa, mutta eihän sitä tavallisella kameralla saa otettua kunnollista. Hienon näköistä oli kun värjäsi pilvet renkaana punertaviksi ympärillään.

Huomenna alkaa taasen työviikko. Toivottavasti nämä flunssanoireet jäävät oireiksi, vähän on ollut kurkkukipua ja epämääräistä palelua. Nyt ei ehtisi tämän enempää sairastamaankaan, kiireiset kaksi viikkoa on nyt edessä. Lauantaina vein muutamia "vanhoja" tauluja kehystettäväksi, kun olin niin sopinut, samoin kävin varmistamassa näyttelyn alkamisajan (siitä lisää myöhemmin). Joulumessut lähestyvät ja tuntuu että kaikki on vähän kesken vielä, mutta eiköhän tässä jotain vielä ehdi tekemään, vaikka vain illat on näille omille hommille aikaa. Lisäksi on kampaaja, ympäristökulttuuriluento (johon todella toivon ehtiväni mennä), pikkujouluja, vanhempainiltoja ja mitähän kaikkea vielä...

Eipäs tässä nyt muuta kuin toivottelen Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Sydämet ovat kauniita. Niitä on minunkin pitänyt (ja pitänyt) ommella. Kiitos kun tulit lukijakseni:))

  VastaaPoista
 2. Ihania sydämiä.Ikeassa katselin tuota vanhanajan patjakangasta,oliko se plokkipatja vai flokkipatja, ihana kangas kumminkin ♥ Kaunis on myös kalenteri, tulee lapsuus mieleen :)Tuollaisen soittorasian ajattelin ostaa miehen siskolle lahjaksi, kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sydämet teit. Joku oli laittanut neilikoita tai kanelia sisään ja sai siten lisää joulun tunnelmia.

  VastaaPoista
 4. Tuo tosiaan on samannäköistä kuin se patjakangas ja se on nättiä :) Nämä tein itse asiassa pienistä keittiöpyyheliinoista, jotka olin ostanut viime talven alesta ihan askartelutarkoitukseen. Sehän onkin hyvä idea laittaa joulun tuoksut koristeen sisään!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)