lauantai 27. marraskuuta 2010

Nyt syttyy valot tuhannet

... taas tänne Pohjolaan...

Minäkin virittelin tänään pihalle vähän valaistusta pimeihin iltoihin. Huomenna onkin jo 1. adventtisunnuntai, kyllä syksy on mennyt nopeasti ja Joulu lähenee. Aamulla kävin hakemassa kehystämöstä viikko sitten viemäni taulut. Laitan tähän kuvat muista paitsi kuutamotaulusta, joka on jo täällä aiemmissa teksteissä. Kuutamotauluun tuli ihan samanlaiset kehykset kuin kahdessa seuraavassa taulussa.Joulun tunnelmaaEnkeli TaivaanTämä Revontulitaulu sai vähän tummemmat kehykset ympärilleen.
_____

Laitan vielä kuvat viimeistellyistä ja vernissatuista pikkutauluista, jotka kyllä näyttävät täällä isoilta kun tämä ei nyt suostu muuttamaan kuvan kokoa.


_____

Liitutaulutkin olen saanut valmiiksi, ompelin niihin mukaan pienet pussukat liiduille ja laitoin myös taulusienet.

 


Huomenna olisi ohjelmassa normaalihommien lisäksi elokuvissa käynti, pitkästä aikaa. Meidän pitää nimittäin häipyä täältä muutamaksi tunniksi, että Essi saa viettää rauhassa synttäreitä kavereiden kanssa :) Sitten illalla saadaan mekin synttärikakkua, joka näyttää kyllä herkulliselta, tuolla se on jääkaapissa.

Nyt alan viimeistelemään tossuja huomista huovutusta varten ja taitaapa tuolla keittiössä vähän siivousta olla odottamassa, kun tää meidän melkein 15-vuotias on siellä leipuroinut :)

6 kommenttia:

 1. Voi kun on ihania tauluja ♥ Pussukka ja sieni liitutaulun vieressä onkin hyvä ajatus, meillä seilaa liitu missä milloinkin :)
  Hyvää 1. adventtia :)

  VastaaPoista
 2. Onpa nättejä tauluja. Pelkistetyn kauniita.

  VastaaPoista
 3. Kauniita tauluja, ihanat värit ♥
  Ja täällähän ne revontuletkin on, mitä kaipailin!

  Leppoisaa adventti iltaa Anja :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita tauluja ja ah, niin ajankohtaisia. Tänään, ensimmäisenä adventtisunnuntaina taivaanranta oli todella kaunis - violettia, keltaista ja oranssia. Olisipa ollut kamera matkassa. Revontulista tuli nuo värit taas mieleeni. Mukavaa joulun odotusta:)

  VastaaPoista
 5. Ihania tauluja ja muitakin juttuja taas täällä. Enemmän näitä näemme varmaan sitten naisten messuilla lauantaina kun tulemme messuille Ouluun.....nähdään t. tarja

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia teille :) Minuakin on muutaman kerran nyt harmittanut kameran puute, eilenkin taivaanrannassa ihan ihmeellisiä "pystyvaloja" mitä lienevätkään olleet.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)