perjantai 24. syyskuuta 2010

Työtä ja fysioterapiaa

Työviikko on onnellisesti takanapäin ja edessä kolme vapaapäivää, jotka vietetään pienen lomasen merkeissä, ei kovinkaan kaukana mutta vähän kuitenkin maisema vaihtuu, luontopoluillekin päästään toivottavasti, sunnuntaiksi on luvattu kuivempaa säätä.

Löysin puhelimestani tämän kuvan, jonka nappasin sieltä Vantaan pääkonttorilta viime viikon käynnillä.


Puhelinkoppeja ei enää monesti näe, nämä löytyivät sisätiloista, rivissä taisi olla kolme koppia. Mukavaa että nämä ovat säilyneet vielä näin kännykkäaikaan. Tuli mieleen yksi ensimäisistä työpaikoistani Pudasjärven silloisella PTL-Telellä :)

Seuraavan kuvan nappasin kännykällä myös, eilinen näkymä työhuoneeni ikkunasta "selkäni takaa". Tuo on vain yksi lähetys monesta, mitä katolle nostivat... paljon sinne meni tavaraa päivän mittaan, liittynee ilmanvaihtojärjestelmien uusimiseen.


En sentään työskentele vankilassa, vaikka tuollaiset kalterit on ikkunassa, toisella puolella eli siellä minne normaalisti katselen tietsikan yli, on ihan tavallinen ikkuna ilman kaltereita :)
Nämä kuvat Leevistä taitavat olla jo edellisen viikon kävelylenkiltä, jolloin jo maassa oli puista tippuneita lehtiä ja neulasia... Syksy on edennyt pitkälle, haravointia olisi pihalla, pihlaja tiputti lehtensä viime viikolla, mutta saavat nyt odotella ensviikkoon ainakin.

Tällä viikolla alkoi fysioterapiakäynnit niskahartia-jumituksen helpottamiseksi, kaksi kertaa takana ja kipeimmät kohdat on paikallistettu. Ihanaa on kun pääsee ammattinsa osaavan henkilön hoidettavaksi, vaikka käsittely välillä sattuukin (ja paljon!)... pienikokoinen naisihminen, mutta voimaa löytyy kuin pienessä pitäjässä :) No ei nyt sentään mutta he osaavat käyttää voimansa ja taitonsa oikein ottein.

Hyvää ja kaunista viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Empä muista koska ja missä olisin tuollaisia koppeja enään nähnyt, nykyisistä puhelinkopeistakaan en varmaan osaisi edes soittaa :) Mahtaako enään mitään koppeja ollakkaan. Leeville taitaa olla paljon uusia syksyn hajuja :) Paljon on lehtiä pihassa mutta paljon on vielä puissakin, haravointi olisi paikallaan :D Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppu lomaa ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita puhelinkoppeja, empä olekaan nähnyt minkäänlaista koppia aikoihin.
  Me myös haravoitiin jo hiukan mökillä, mutta vielä on toinen tammi vihreä, ja siitä tulee lehteä.
  Leevi on ihana ja varmaan nauttii ulkoiluista syys säässä ♥

  VastaaPoista
 3. Nyt reissun jälkeen lehtiä on vielä paljon enemmän... Leevi on kyllä semmoinen nuuskija, että harhautuu sivupoluille vähän väliä :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)