lauantai 18. syyskuuta 2010

Tasapainoilua

Nukuin viime yönä liki 11 tuntia ja aamusta asti on väsyttänyt niin vietävästi.
Olen kuitenkin jaksanu jotakuinkin kotihommat tehdä (siivousta lukuunottamatta), c-vitamiinin otin ja kahviakin olen juonut, mutta yhä vain väsyttää... ehkä johtuu viime viikon kiireisestä ohjelmistosta, jospa ensviikko olisi vähän rauhallisempi.

Näistä hedelmistä saa varmaan vähän piristystä, ainakin ovat hyvän makuisia.Tuli ostettua tietsikkatuoli, kun sille on tarve ollut jo pidempään ja sattui niin sopivasti olemaan esillä ja tarjouksessa. Näytetuoli oli kyllä tumma, ja tämä laatikosta paljastunut olikin yllätys yllätys vaalea harmaa, mutta ihan ok silti. Pitihän se kasata, mutta minähän olen vanha tekijä näissä kalusteiden kasaamisissa :)


Tyttö tuli Saksan matkalta kotiin, hyvin oli reissu mennyt, näistä kortissa näkyvistä paikoista olivat käyneet aika monessakin. Berliini vaikuttaa mukavalta kaupungilta, upeita rakennuksia patsaineen ja koristeineen.
Saksalaisessa sanomalehdessä on meidän lehtiin verrattuna todella paljon pitkiä tekstejä, pienellä präntillä ja melko vähän kuvia. Omasta saksankielen opiskelusta on aikaa ja käyttämättömänä se on päässyt melko hyvin unohtumaan, mutta jotain sentään ymmärtää vielä.Minä sain tällaisen Onnenapila pinssikorun tuliaisiksi, se on Ihana :) En vielä tiedä mihin sen laittaisin, ehkä laukkuun, jota aina kanniskelen mukana.Laitetaanpa tänne vaatekuvakin, kun olen muutamien viikkojen sisällä ostanut sekä Marimekon tunikan (tuo pilkullinen), mustat housut että vaalean takin. Yleensä en osta tai löydä itselle mitään mieluista, mutta näitä olen kyllä käyttänyt paljon, niin mukavia ovat.Ja vielä yksi hankittu härveli tähän jonon jatkoksi :) Tällä tasapainoillaan, eli Tasapainolauta!
Mielessä on ollut tämänkin hankinta, kun jostain olin lukenut näistä, ja arvelin että voisi olla minulle hyötyä. Kaupassa sitten huomasin että näitähän on vaikka ja minkälaisia, hintakin vaihtelee < 10 eurosta aina 70 euroon, jopa meidän paikallisessa ostoskeskuksessa. Aivan halvimmat olivat pehmeitä ja pieniä "tyynyjä", kalliimmissa olis ollut jotain lisätoimintoja mukana, tämä lienee perustyyppi.

Alkuun tuntui etteihän tuohon edes pääse, sukilla siitä liukui pois, mutta ilman sukkia siinä rupes pysymään... huomaa kyllä että tasapaino on hakusessa, mutta jospa se siitä parantuisi kun harjoittelee. Samalla tulee kuntoa jaloille ja mukana oli ohjeita jos minkälaiseen harjoitteluun tuolla, käsiäkin voi voimistuttaa.
Ei muuten ole lapsillekaan helppoa tasapainoilla, kumpikin siinä on yrittänyt saada palloa labyrintin keskelle, sellainen pieni peli on tuossa keskellä.Keskiviikkona ensimäisillä maalaustunneilla jatkoin portaiden maalausta, vähän kankeaa oli alkuun ja kaiken kiireen keskellä löytää inspiraatiota, mutta kyllä se tästä taas lähtee. Harmittaa vietävästi, kun unohdin puhdistaa siveltimet kotiin tultua, itse asiassa vasta tänään muistin ne :(
Laitoin ne ruokaöljyyn pehmenemään, vieläköhän pehmenevät vai menivätköhän pilalle... muilla noista ei niin väliä mutta joukossa on toinen minun kahdesta mungonkarva siveltimistäni, se isompi ja hyvä.

Pieni onni lienee, että tapanani on aina kääriä käyttämäni siveltimet pieneen muovipussiin kotimatkan ajaksi, etteivät ne sotke toisia, samalla estää vähän kuivumista.

5 kommenttia:

 1. Hei Anja, blogissani on Sinulle jotain ♥

  VastaaPoista
 2. Löysin ja kävin hakemassa, osasin jopa laittaa sen tänne omaani, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  mistä sie löysit tuollasen tasapainolaudan missä on tuollanen peli? mie haluan kanssa! =D

  VastaaPoista
 4. Jari, taisi olla ihan marketista, Prisman urheiluosastolta tuolloin reilu vuosi sitten.

  VastaaPoista
 5. Jari, taisi olla ihan marketista, Prisman urheiluosastolta tuolloin reilu vuosi sitten.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)