keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Syksyinen sekamelska

Eilen oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä, käpsehdin pihalla kameran kanssa heti aamusta, kun monta päivää on sisällä pitänyt pysytellä flunssan takia. Tänään on viimeinen sairaslomapäivä ja huomenna pitäisi töihin lähteä. Tässä muutama kuvanappaus eiliseltä:


Tuoksuvadelman kukkien kantoja, nättejähän nämäkin ovat, vaikka terälehdet on tippuneet.


Varjoliljan kukkien tilalle on tullut tällaisia muhkeita siemenkotia.


Tämä pikkuruinen orvokki on kukkinut sinnikkäästi ihan koko kesän lattojen raossa :)


Leevi nauttii auringon paahteesta varaston oven edessä.Maanantaina sain tehtyä Jannen lapaset valmiiksi. Pojan toivomuksesta näissä ei ole resorineulosta ranteessa.


Aloitin samasta langasta tytölle lapasia, näissä tilaustyönä lyhyt resori.
_____

Seuraavat valokuvat nappasin ihanasta kirjasta, jota selailin sairaspäivinä
("Päivien kultaa, iltojen hopeaa" Raili Heikkilä - Pentti Ojala)
_____

Tässä on sitten pojalle hankittu uusi pyörä. Tällä se on nyt pyöräillyt onnellisena jo muutamia päiviä :)

_____

Ja vielä lopuksi pieni kollaasi. Yritin ikkunan läpi kuvata oravaa, jonka huomasin jälleen pihlajassa rapistelevan. Se oli vain niin vikkelä, että kamera ei meinannut pysyä. Jokaisessa kuvassa se orava kuitenkin seikkailee, ainakin häntä vilahtaa :3 kommenttia:

 1. Kiva kuvakollaasi oravasta, joka ei vissiin halua tulla kuvatuksi! Jannella on kyllä komea pyörä. Onnittelut vaan uuden pyörän onnelliselle omistajalle. Minäkin sain neulomiskärpäsen pureman, joka tosin lakkasi vaikuttamasta kun olin saanut toisen pienen villasukan epäonnistuneesti valmiiksi. Odottelen uutta puremaa ;D Sinä sen sijaan olet tehnyt ja tekemässä kauniita lapasia!
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Moi, täällä yks anonyymi !

  Hyviä kuvia oot näppäilly ja - vanttuita kutonu. Tuo runo tuossa edellisessä on hyvä. Tiijätkö sitä, että minullakin on vähä innostusta noihin runoihin vaikken juurikaan osaa itse niitä kirjoittaa. Mutta...silloin kun olin nuori niin oli minulta joitai runoja siinä Kalevan silloisessa pressiteekissä mut en ollenkaa muista minkälaisia. Sinulla on kuitenkin taito tuohonkin runoiluun niin kirjoita niitä enemmän...mukava oisi lukea niitä tuolta sinun kotisivuilta....tarja helena

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista anonyymit!
  Päivi, kutomalla oppii, seuraavasta tulee jo parempi. Kyllä niitä epäonnen sukkia on minullakin tullut joskus tehtyä..
  Mehän ollaan Tarja tällaisia runosieluja, kyllähän minä tiijän :) Pitkään aikaan en ole paperille mitään omaa saanut eli runosuoni on tukkeutunut ja se sielu lienee kahliintunut kiireeseen... kuulostipa synkältä, mutta totta toinen puoli.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)