sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Metsiä ja puita

Kamerasta löytyi parin päivän kuvat, joten laitan muutamia tännekin.
Näyttää että tähän postaukseen tulee puuta monessa muodossa.


Pari päivää sitten kävin pyöräilemässä, oikaisin tämän Kiiesmetsän kautta ja uskaltauduin pysähtymään näpätäkseni nämä kuvat, vaikka jokin rapisteli metsän syvyyksissä. Toisessa kuvassa tienpäästä pilkottaa auringonvalo kutsuvasti.
Nämä ovat kuvia eiliseltä, kun sain sahattua aiemmin ostamani liimapuulevyt, niin että sain yhteensä neljä 40x50 cm kappaletta. Näiden jatkojalostusta varten täytyy taas vierailla maalikaupassa, saapa nähdä mitä tulee... Ylemmässä kuvassa näkyy kaksi sahaa, isompi saha jousti niin, että väkisellä veti vinoon, mutta pienemmällä sahalla sai hyvin ja suoraan sahattua. Kuvista voisi päätellä että tarvisin työhuoneen ja sähkökäyttöisen pöytäsahan...


Askartelun apulaisena hääri Leevi.Kukas se täällä puukuormaa lastaamassa... pojalla pipo silmillä ja huppu päässä, kun oli niin paljon hyttysiä! Ajeltiin tänään syntymäkodissani hakemassa peräkärryllinen kesällä tehtyjä polttopuita, siinäpä se päivä melkein menikin.


Tämä on kotipaikkani metsää, "Mustikkavaara" jossa kävelin pienen päälärin kanssa puolukoita etsimässä. Harmi että ilma oli niin kostea ja sateinen.


Vähäsen löysinkin :)

Niin on viikonloppu pian historiaa. Ensi viikolla on töiden lisäksi kaikenlaista extraa, että mitenkähän sitä jaksaa ja muistaa jokapaikkaan... Maanantaina työfysioterapiaan (niska-hartia), tiistaina ala-asteelle vanhempainiltaan, keskiviikkona alkaa taidemaalaus (se on ihan vapaaehtoista ja yleensä mukavaa, mutta nyt tuntuu enttä jaksaako mennäkään...), torstaipäivä menee Vantaalla, perillä 3 tunnin koulutus, mutta lentomatkoineen menee koko päivä... perjantaita vasten yöllä tulee tyttö (14-v) Saksasta kotiin :)

Ensi yönä pitääkin herätä samaista tyttöä viemään Saksaan, tai pikemminkin tuohon liikuntahallille, josta bussi lähtee kohti Helsinkiä, josta ysiluokan saksanlukijat opettajineen ja valvojineen lentävät Berliiniin. Kumpaakohan jännittää enemmän, tyttöä vai minua...

Täytynee tästä pian lähteäkin nukkumaan. Hyvää alkavaa viikkoa!


4 kommenttia:

  1. Pieni kommentti; kivoja kuvia mut mitä ihmettä sinä noista liimalevyistä valmistat. Meillä isäntä teki tommosista parivuotta sitten astiakaapin ja kommuutin mökille. Mukava kurkata aina joskus tänne sinun plogiin kun tamä on kertakaikkiaan ihana. tarja

    VastaaPoista
  2. Ei tule kaappia eikä kommuutia... ihan jatkan taululinjalla, mutta ei taidetauluja vaan jotain ihan muuta! Kunhan taas saan joku päivä näitä "jatkojalostettua".

    VastaaPoista
  3. Kiitos Seijastiina, mukavaa kun tänne löytää uusia lukijoita :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)