perjantai 3. syyskuuta 2010

Levätään

... nyt sitten muutama päivä oikein lääkärin määräyksestä. Jos sarkastisesti vielä toteaisi tähän että onneksi tuli tämä flunssa, niin ei ihan turhan takia levähtele... Tällä hetkellä on nuha pahimpana ja vähän väsyneen tokkurainen olo tästä flunssasta, nenäparka punaisena jatkuvasta niistämisestä.

Koko rulijanssi alkoi ja sairaslomakin osittain johtuu tiistaisesta huimauksesta, joka oli tavallista pahempi mutta pyörtynyt en kuitenkaan, kun pääsin istumaan jne. Harmitti kyllä, kun keskiviikkona olisi ollut taidemaalaus porukan kanssa tutustuminen meidän opettajan omaan taidenäyttelyyn, enkä sitten sinne päässytkään lähtemään huonovointisuuden takia. Ensi viikolla käyn sen näyttelyn sitten katsomassa ihan itsekseni.

Nyt on sitten ollut hoitajalla ja lääkärillä kulkua, jos löytyisi syytä tuohon huimaukseen. Voihan se hyvinkin johtua niskahartia jumituksesta, joka on riesana meillä toimistotyön tekijöillä. Tänä aamuna kävin labrakokeissa ja tuloksia kuulee sitten seuraavalla lääkärikäynnillä. Varmaan tämä flunssakin paranee tiistaihin mennessä, jolloin menen takaisin töihin, onneksi on viikonloppu tulossa niin ei koko flunssa mene työnantajan piikkiin (sarkasmia jälleen).

Näin jälkeenpäin huvittaa, kun verikokeen ottaja totesi siinä jo istuessani, että "putkia ei ole tarpeeksi" ja riensi ulos huoneesta hakemaan lisää, tuli sitten kaksin käsin putkipaketteja kantaen takasin - Siinä vaiheessa minä varmaan vähän hätäisesti totesin, että "Hui kauhia, nyt ainakin riittävät." Ei minun näytteisiin kuitenkaan tarvittu kuin kaksi pientä putkiloa, onneksi.
Nytä taidan alkaa oikeasti lepäämään ja vaikka lukemaan tuota illalla aloittamaani kirjaa, joka vaikutti ihan lupaavalta.Löysin lämpökynttilöitä, joihin laitoin tulet vähän lämmittämään tätä syksyistä päivää.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti olosi alkaa helpottamaan ja tuo huimaushomma selviäisi!! Meidän äiti kyllä aina valittaa niskakipua ja huimaustakin. Vissiin pitää paikkaansa, että se on etenkin toimistotyöntekijöiden riesa.
  Hauska kommentti tuo näyteputkien määrän suuruus ;D Minäkin laittelin jo kynttilöihin tulia, mukavaa syksyistä touhua. Meillä tosin on vähän paikkoja missä niitä voi polttaa kun on tuo pinei utelias kurkistelija kotona :)
  Paranemisia sinulle!
  Päivi

  VastaaPoista
 2. I am very happy to have found your lovely blog (via your comment on Jean Hood's). Your creative work is lovely--thank you for sharing it.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Päivi ja terveisiä pikkuiselle Sannille!

  Thank you Mary!

  VastaaPoista
 4. Harmi että olet sairastunut!Paranemisia kumminkin! Mutta kyllä täytyy sanoa, että se muutaman päivän loma sopisi kyllä ihan kaikille. Katselin muuten aiempia koristelemiasi purkkeja, todella suloisia ovat. Itse menin harmikseni vahingossa heittämään kaikki kiiltokuvani roskikseen huonettani remontoidessa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Melinda. Voi sentään, onpa harmi kiiltokuviasi...

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)