lauantai 28. elokuuta 2010

Vaniljaa, suklaata ja lakritsia


Tänään sain jälleen valmisteltua muutamia korulippaita ja runotauluja muiden hommien ohessa ja välissä. On se vaan niin mukavaa puuhaa, että olen aivan innoissani näistä.


Näiden väreistä tulee mieleen vanilja ja suklaa, joten Leevi saa nyt näytellä sen lakritsin roolin, kun kerran on niin musta :)Leevi on palannut pari päivää sitten isäntänsä kanssa pohjoisen metsästysmailta. Käytiin sen kanssa äsken vähän lenkillä, mukava ja kuiva ilma pitkästä aikaa tänään.
Nappasin vielä muutamia lähikuvia näistä runoineen ja värssyineen, jotka ei tosin taida kovin hyvin kuvissa näkyä.
Tässä vasta lakatussa näkyy kuinka paperi lakatessa aina jonkin verran rypistyy vaikka kuinka yrittää sitä tasoitella, mutta yö tekee ihmeitä, eli kun kunnolla kuivuu, suurimmat rypyt onkin hävinneet.
Tällainen hääversio piti saada tehtyä, kun tuo kiiltokuva sopii niin hyvin ko. laulun sanoihin ja tähän ikonipohjaan. Toivottavasti joku tuore hääpari saa sen ensi vuoden puolella mukavaksi muistoksi itselleen.Tämä on vasta "meren aarteet" lippaan suunnittelua, eli lipas on maalaamatta ja kokeilin vain miltä näyttää jos kannen koristelee kivin, simpukoin ynnä muita aarteita joukkoon. Oikeastaan näyttää melko hyvältä, eikös vain, maalaisikohan lippaan sinisellä tai ehkä sinivihreällä...


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja nämä taulut ja lahjoina mainioita. Leeville erikoisterveiset!

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)