tiistai 3. elokuuta 2010

Kiireinen viikko


Yli viikko on mennyt jo edellisest kirjoituksesta, kylläpä aika onkin mennyt nopeasti. Pitää oikein miettiä mitä viikon sisällä on tapahtunut. Lähinnä olen tehnyt täällä kotona kaikenlaista, mm. siivonnut pois tarpeettomaksi käyneitä tavaroita ja niitähän riittää - yksistään molempien lasten esikoulu- ja alaluokilta kertyneet "vuosikansiot", piirustukset ja käsityöt... välillä tunsin itseni huonoksi äidiksi kun surutta heitin jo niitä pois - mitä ihmettä niillä kaikilla tekee. Kirppikselle ollaan osa tavaroista, esim. hyviä ja käyttökelpoisia leluja ja vaatteita viety ja hyvin siellä on kauppa käynytkin. Mukava kun esim. leluista on vielä toisille käyttäjille iloa.
Tämä nukkevauva ei lähtenyt kirpparille, vaan oli päätynyt kuntoilemaan kuntopyörään.


___


Sunnuntaina sain jonkin päähänpiston aloittaa kaksi vuotta odottanut makuuhuoneen pintaremontti, tänään sain sen aikomani osan tehtyä, eli kaksi seinää valmiiksi - Saapa nähdä mikä vuosi on kun toiset kaksi seinää saadaan laitettua :) Mukavahan sitä on remppaa tehdä, olis vain pitänyt aloittaa vähän aiemmassa vaiheessa lomaa, niin ehkä olis jaksanut koko huoneen laittaa.


___
Käytiin torilla jonain päivänä, tässä kuvattuna ostokset eli vaate, uusia pottuja ja lakuja.Nyt sitten on muutama päivä aikaa siivoilla ja leipoa sunnuntaiksi tarjottavaa tytön konfirmaatiokahveille. Rippikoulun päiväkouluosuus oli viime viikolla ja leiri kestää perjantaihin. Minäkin tein osuuteni, eli kävin vanhempainillassa torstaina. Siellä "piti" kertoa missä on oman rippikoulunsa käynyt ja minkälaisia muistoja siitä on, kuultiin vähän mitä meidän lapsilla on leiriviikon ohjelmassa ja lopuksi laulettiin.1 kommentti:

  1. Joo...parempi on viedä vanhat jutskat kirpparille kuin varastoon hiirien syötäviksi. Minä vein kirpparille eilen kauheasti kirjoja ja muutakin vietävää olisi kun viitsisi alkaa keräilemään. Jätä kuitenkin joitain tärkeinpiä leluja lasten lapsille. t. tarja

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)