lauantai 10. heinäkuuta 2010

Loma, helle ja koreja

Eilen sitten alkoi kauan kaipaamani kesäloma, eli vähään aikaan ei tarvi laittaa aikaista herätystä, ihanaa :) Vaikka en kovin pitkään aamulla osaa nukkuakaan, niin klo 6:30 herätykset ovat kuitenkin aivan liian aikaisia.


Poika oli kaverilla yökylässä ja meillä oli tytön kans tarkoitus "aamulla käväistä" kaupungilla, mutta hurahti kello 10:een ennen kuin päästiin lähtemään ja aikaa siellä vierähti pikkusen pitempään... Ensiksi vietiin kirpparille lisää tavaraa myyntiin, mm. lasten entisiä ulkoleluja sekä kenkiä.

Kamerakin oli mukana että olisin näpännyt meidän kirpparipöydästä kuvan tänne blogiin, mutta enhän minä muistanut... niinpä näppäsin kuvan Essistä Oulun kukkaloiston keskellä. Kyllä siellä oli KUUMA! Ihan pakko oli pistäytyä välillä kahvilassa jäätelöllä, että vähän viileni.

Yhdessä kadunkulmassa oli katusoittaja, hyvin soitti jotain lyömäsoitinta, eli sellaisilla kepeillä joissa nupit päässä kilkutteli kapuloita, oisko se suurikokoinen ksylofoni, en kyllä ole nimestä yhtään varma, joten joku varmaan voi korjata mikäli meni pieleen.Anttila Kodin1 korinurkkaus on sitten ihana paikka, sieltä tekisi mieli ostaa kaikenlaisia koreja, tosin maalatuista koreista en ehkä niin tykkää, luonnonväriset on kauneimpia. Alennusmyynnistä huolimatta nuo korit jäivät tuonne, olivat sittenkin liian kalliita.Tämän ostin kuitenkin, toisesta Anttilasta, se oli extrahalpa noin suureksi, (10 eur) kun siinä ei ollut kantta, jota emme siihen edes tarvi.

Sitten pitikin ruokakaupan kautta jo tulla kiireesti laittamaan perheelle päivällistä. Tätä kuumuutta ei kyllä yhtään auttanut, kun tein uunissa lohilaatikkoa, mutta hyväähän se oli. Mieli olisi tehnyt vielä pyöräilemään kameran kanssa, kun kaikki tienvarret ja niityt on kukkia täynnä, mutta en taida enää jaksaa, ja ovathan ne siellä vielä huomennakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti piristää :)