torstai 1. huhtikuuta 2010

Kevättauluja


Nämä kaksi taulua sain kehystämöstä ja eilen olikin jo näyttelyn ripustus Kempeleen kunnantalon aulan näyttelytilaan. Näyttelystä tuli todella hieno! Meitä on kaikkiaan noin 10 taidekurssilaista, joiden töitä siellä on esillä. Vesiaiheita, eläimiä, kukkia, maisemia... ja kaikki niin palavalla innolla tehtyjä : )
Kuluneen kauden aikana ohjaajamme Jaana antoi meille tehtäviksi mm. harmasävyjen käyttöä "värikylläiset harmaat", perspektiivi ja katoamispiste, kultainen leikkaus ja fantasia maalauksissa. Ja kaikkia näitähän näyttelystä löytyy!
Tänään oli niin lämmin sää, että lumi pehmeni vauhdilla pihoilla ja ajoteillä... Minäkin hurautin autoni sohjoon tuossa kotiportilla - auttavia käsiä ja vetoauto löytyi läheltä ja niin siitäkin selvittiin. Saapa nähdä kuinka pahaksi tuo sohjo ja lopulta tulva tuleekaan.
Hyvää Pääsiäistä!

3 kommenttia:

 1. Upeita töitä olet näyttelyyn tuomassa!
  Minua viehättää eniten näistä viidestä tuo koskimaisema: Siinä on jotain Pekka Halosmaista.
  Opettajanne vaikuttaa hyvin taitavalta ja mielenkiintoiselta!
  Menestyksekästä näyttelyä toivottelen -ja itsekin sen taidan pyöräillä katselemaan.
  Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat taulusi ja toistenkin taulut siellä teidän näyttelyssä. Jos asuisin lähempänä niin kävisin katsomassa näyttelyn. terveisin tarja

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille. Kyllä vain, taidekurssin opettajamme on osaava ja löytää aina uusia näkökohtia ja asioita, jotka on hyvä kussakin maalauksessa huomioida.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)